Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó az ha kedvesen viszonyulok, a volt férjem mostani barátnőjéhez?
Miert csinálnál hülyeséget?
A gyerekeknek is az a jó, ha a szülők egységet mutatnak, ha meg van a kellő "szeretet", bár nem ez a legjobb szó rá.
Ha fújnak egymásra azt a gyerekek megsínylik. Egy gyermek mindkét szülőt ugyanúgy szereti és mostmár a volt párod barátnője is valahol ebbe a körbe tartozik, mivel az apukája szereti. Ha te meg fújsz rá, az rosszul csapódik le a gyerekben, nem tudja melyik szülőnek "kedvezzen" esetleg szerepet kezd játszani neked, vagy az apjának.
A lehető legjobban kezeled a helyzetet. Csak így tovább.
Sztm jó így, jó hozzáállás. A haraggal meg a vitakkal semmi nem lesz jóbb, pláne a lelked.
Teljesen jól kezeled.
N29
Tényleg iszonyat gyűlölet volt bennem iránta és a volt férjem iránt. Most már nem érdekel, olyan semleges. A lelkem is megkönnyebbült. Magam sem értem, hogy minek a hatására.
Olyan nyugodt vagyok, és a gyerekek is.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Tényleg nyugodtabban alszok és energikusabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!