Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jó az ha kedvesen viszonyulok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó az ha kedvesen viszonyulok, a volt férjem mostani barátnőjéhez?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve elváltunk. Van két közös gyerek. Az új nőjének is van egy gyereke, szinte egyidős a kisebbik gyerekemmel. Miatta váltunk el, hónapok óta szeretők voltak. Először nagyon dühös voltam, hogy ezt tették, viszont egy ideje örülök is, hogy időben kiderült és nem pazaroltam rá még éveket. Jó az ha kedves vagyok vele? Időnként küld ruhákat, meg a gyerekeknek ajándékot. Már nincs harag bennem iránta. Az utóbbi időben szoktunk beszélgetni is semleges dolgokról illetve a gyerekekről. Vagy hülyeséget csinálok ezzel? Ti mit tennétek a helyemben?
2022. jan. 23. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Miert csinálnál hülyeséget?

A gyerekeknek is az a jó, ha a szülők egységet mutatnak, ha meg van a kellő "szeretet", bár nem ez a legjobb szó rá.

Ha fújnak egymásra azt a gyerekek megsínylik. Egy gyermek mindkét szülőt ugyanúgy szereti és mostmár a volt párod barátnője is valahol ebbe a körbe tartozik, mivel az apukája szereti. Ha te meg fújsz rá, az rosszul csapódik le a gyerekben, nem tudja melyik szülőnek "kedvezzen" esetleg szerepet kezd játszani neked, vagy az apjának.

A lehető legjobban kezeled a helyzetet. Csak így tovább.

2022. jan. 23. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Sztm jó így, jó hozzáállás. A haraggal meg a vitakkal semmi nem lesz jóbb, pláne a lelked.

Teljesen jól kezeled.

N29

2022. jan. 23. 21:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Tényleg iszonyat gyűlölet volt bennem iránta és a volt férjem iránt. Most már nem érdekel, olyan semleges. A lelkem is megkönnyebbült. Magam sem értem, hogy minek a hatására.

Olyan nyugodt vagyok, és a gyerekek is.

2022. jan. 23. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Szernitem jó. Mi értelme lenne, haragba lenni? Aki el akar menni, arra rá kell adni a kabátot! A nyugalom a legfontosabb a gyerekeknek is. Szerintem nagyon jól csinàlod, csak így tovább! :) F
2022. jan. 23. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Persze. Te is nyugodtabban alszol, ha nem egy gonosz mostoha van a gyerekeiddel a láthatások alatt. Ráadásul a szerelem nem mindig akkor jön, amikor optimális. Nem birtoklunk senkit.
2022. jan. 24. 05:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Példaértékű a viselkedésed, hogy hálaisten túl tudtál lépni a jogos haragodon.
2022. jan. 24. 12:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Tényleg nyugodtabban alszok és energikusabb vagyok.

2022. jan. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!