Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocsoke1990 kérdése:
Biszex lehet a feleségem? Fontosabb a barátnője mint én?
Figyelt kérdés
A feleségemmel 5 éve voltunk együtt. És fél éve képbe jött a barátnője akivel előtte szinte nem tartotta a kapcsolatot. Folyamatosan vele lógott. A hét 7 napjából 5-6 napot vele volt és én ezt megelégeltem. Mondtam neki ha így folytatódik lehet el akarok válni. Elvitte magát majd egy hónapra rá ő mondta hogy elakar válni és szét is mentünk. Nem volt más férfi az életébe mert tudtam a telefonja jelszavát és néztem a messengerét.2020. ápr. 13. 17:41
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem biszex gondolom nem akart már veled időt tölteni és mivel te mondtad ki elöbb hogy így érzel neki már szabad volt az út hogy el váljon. Nem tudom hány éves de vagy élni akar bulizni,pasizni ilyenek vaaagy a barátnője nagyon rossz hatással van rá és ellened hangolja ez is opció, de ha ilyen könnyen kimondja a végét nem ért neki sokat a kapcsolatotok má.
3/8 A kérdező kommentje:
29 éves volt a feleségem. Csak nem értem hogy tudott ilyen könnyen eldobni, amikor iszonyatosan szeretett és velem tervezte az életét.
Mondtam neki hogy oldjuk meg kezdjük tiszta lappal de ő már nem akarta.
2020. ápr. 13. 17:55
4/8 anonim válasza:
Hát azért olyan iszonyatosan nem szeretett, hogy ha nem akarja megoldani és újra kezdeni. Ha csak biszex lenne, titokban simán szexelhetne a barátnőjével úgy, hogy te nem tudsz róla, de ha szeret, ezért nem hagyna el téged.
5/8 anonim válasza:
Attól hogy te nem kellesz neki, nem biszex.
6/8 anonim válasza:
Én sem vagyok biszex, de szeretek a bnőimmel lógni. A férjem számára ez nem probléma.
Szerintem egyszerűen csak nem szeret már,és inkább a barátnőjével lóg.
Ettől nem lesz biszex
7/8 anonim válasza:
Az elég sokat elarul rólad, hogy nézed a beszélgetéseit. Valószínűleg te sem vagy egy szent, és a feleséged is tudna mit mesélni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen menekült előled.
Ami nem is csoda, mivel ebben a helyzetben is egyetlen tanulságot sikerült levonnod, hogy a csaj tuti biszex, veled semmi gond nincs, ő a hibás
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!