Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy év elegendő idő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy év elegendő idő, hogy biztosan lehessen tudni, semmi nem változik?

Figyelt kérdés

Nem vagyok híve a válásnak, nagyon nem.

Lassan egy éve jöttem el a férjemtől, aki bántott is, mikor veszekedtünk.

Indulatosan odalépett, megszorított vagy leszorított, rám rúgott, ha elhúztam magam, mivel ő már békülni akart volna abban a pillanatban. A fejemet olyan erősen megszorította, hogy deformálódott a fülbevalóm. Ilyenek történtek a végén már egyre gyakrabban. Semmiségek miatt, vita során.

Szóval eljöttem és azóta párszor találkoztunk, de mindig balhé lett a vége. Sok esélyt, lehetőséget kapott, de valahogy a megbánás mindig csak pár napig tart, aztán újra vissza a magas lóra.

Az a fajta tiszteletlenség, ahogy a nőkkel viselkedik és nőkről vélekedik, csak most vált teljesen egyértelművé. (Az anyjával bunkó, az egyik exét meg “kutyának”nevezte)

Lehet, hogy kicsit nagyon későn :)), de most jutottam el odáig, hogy beadtam a válást.

2022. jan. 23. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyenek soha nem változnak. max. rövid időre, ha szorul a hurok. AKkor fűt fát megígérnek, majd hamar visszatérnek a régi énjükhöz.
2022. jan. 23. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
igen
2022. jan. 23. 20:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. jan. 23. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Persze, még sokkal kevesebb is.
2022. jan. 23. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Bőven sok. Szerencsére akkor döntöttél, amikor eljöttél! Ez már csak az adminisztráció.
2022. jan. 23. 20:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, de utána én b@rom még esélyt adtam, szóval ment azért a huzavona a döntésképtelenségem miatt

2022. jan. 23. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Örülj hogy megszabadultal tőle

Bárhogy bizonygatja , hogy megváltozott,ne higyj neki.

2022. jan. 23. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Tettlegesség is volt, 1 nap is pont elég, nem egy év. Jobb nem lesz.
2022. jan. 23. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

Soha ne kezdj olyannal,aki az anyjat nem szereti vagy csunyan tiszteletlenul beszel rola. Mert ilyen lesz!!!

Tehat jobb kesobb,mint soha jelleggel vegre megszabadultal tole. Meg jo,h ep borrel megusztad. Meg is olhetett volna.

Ilyen emberrel nem szabad se baratkozni se parkapcsolatba kezdeni.

2022. jan. 23. 20:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Előtte csak olyan férfiakkal voltam, akik imádták az anyjukat, ami nekem kimondottan tetszett.

Lecke örök életre.

2022. jan. 23. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!