Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált anyukák, nem érzitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált anyukák, nem érzitek, hogy egyszerűen nem tudtok annyi élményt szerezni a gyermeketeknek, mintha családban élne?

Figyelt kérdés

#elvált program
2022. jan. 15. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez vigasztal, nekem több élmény volt az életemben a szüleim válása után, mint előtte.Mivel hogy apám sokszor volt munkanélküli, mikor dolgozott, akkor meg kevesebbet keresett, mint anyám.Viszont ami volt pénz, azt apám mind elverte.
2022. jan. 15. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozom az elsőhöz. Jobb lett az életem azután, hogy apám elhúzott a pitsába. Gyerek voltam, akkor még nem fogtam fel, csak azt éreztem, hogy anya boldogabb, nyugodtabb, más anyukákkal és a gyerekeikkel megyünk klassz közös programokra, nincs veszekedés, nem rángatnak végig a városon, mert összebalhéztak, nem várunk apámra fölöslegesen...
2022. jan. 15. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Én ezért ismerkedem olyan társkeresőm, ahol egzisztenciálisan jobb pasik vannak, ezért ha megvolt a randi, úgy csinálom mindig hogy utána mindent megadjon nekem és a gyerekemnek.
2022. jan. 15. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Nos, a rendszeres viták élményét az apjával valóban nem tudtam neki biztosítani. De ha nem haragszol, ezt nem fogom sajnálni.
2022. jan. 15. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
A gyereknek nem élményt kell adni elsősorban, hanem odafigyelést, biztos hátteret, törődést!!!!!!
2022. jan. 15. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:

De.

Sokszor erzem, hogy keves vagyok neki egyedul es nem kapja meg azt a csaladi elmenyt. A parommal es a fiaval szoktunk kozos programot csinalni, ez ugy ahogy potolja a csaladi erzest nala de nem igenyli folyton. Es tudom, hogy a maszlag pszichduma szerint ott a csalad ahol a szeretett szulo( anya) blabla de akkor is ugy velem, hogy ha szereti a gyerek az apjat akkor hanyzik neki, hogy nem fut vele ossze a konyhaban a hutoszekreny elott napi haromszor. Akarhogy torodsz meg odafigyelsz ra. Csak ha nem szertte annyira az apjat akkor nem hianyzik neki vagy ha sokat vesekedett a ket szulo akkor az ezzel jaro cirkusz miatt nem hianyzik neki.

Baratokkal, sok gyerekkel kozos program, ami kicsit ellensulyoz, bar ha introvertalt a gyerek akkor az sem.

2022. jan. 24. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!