Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek lehet nagy bajom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet nagy bajom belőle? Tapasztalatokat, megoldásokat írjatok.

Figyelt kérdés
Feleségemtől 2009 májusában váltam el.Mivel jól keresetem megítéltek 60ezer Ft gyermek tartást.Mivel ez idény munka volt télen leálltunk.Azóta viszont mint kiderült azért nem vettek vissza,mert az ex feleségem kirugatott a munkahelyemről.2009-ben még rendesen fizettem,de utána csak havi 20-at 10-et mikor hogyan sikerült munkát kapnom.Ő egy osztrák pasival él aki végül is elvette a családomat.Az ex beperelt kiskoru veszélyztetéséért,azt akarja,hogy az állam megelőlegezze neki a két gyerek után járó gyerek tartást.Sajnálom,de nem tudok külföldön elhelyezkedni,mint azelőtt.Itthon élek alkalmi munkákból.Van mkor a minimálbér sem jön össze.a lányok 14-16 évesek annyira ellenem lettek uszítva,hogy nem is láttam őket 2009 év eleje óta.Pedig jó apjuk voltam,mindent megadtam nekik,csak a mostani léha élet,a gondtalanságot amit az anyjuk mellett látnak jobban bejön nekik.Mellesleg még valami visszamenőlegest is követel az ex.Ráadásul az új pasijátol született egy gyereke aki kb 1 éves azt is a nevemre anyakönyveztette.Most volt ebből is tárgyalás,hogy ugyanmár annak a kiskorunak nem én vagyok az apja.Nem is értem,hogy tehetett ilyet.Nagy bajban érzem magam.Totál tönkre akarnak tenni.Szerintetek elítélnek,ha fizetek csak épp nem tudom azt a nagy összeget teljesíteni?Tudom,hogy 2 nagy gyerekről van szó és nem olcsó a nevelésük.De ,ha most együtt élnénk akkor valószínűleg szegények lennénk.Nem is értem miért rugatott ki az állásomból.Ő mindenképp ugy állitja be mintha egy Ft-ot sem adnék fel.Pedig csekekkel tudom igazolni.Mi a véleményetek?
2010. szept. 8. 14:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Minden bíróságon van panasznap, ott ingyenesen tájékoztatnak, hogy mit tehetsz.

Vagy van ingyenes jogi tanácsadás is, keress rá a neten.

A bevételeidről és a fizetett gyerektartásról vidd magaddal a papírjaidat akár a bíróságra mégy, akár ügyvédhez.

2010. szept. 8. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!