Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyagiak miatt nem merek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagiak miatt nem merek válni (35/f)? Más is van így?

Figyelt kérdés

15 év után a feleségem menthetetlenül viselkedik. Kutyáz mások elött, idegenek elött esik nekem mint a cigányok ha balhéznak, a gyerekek elött is lenézöen beszél velem, megszólításaim: barom, idióta, hülyegyerek. Akkor örült meg amikor a második gyerek megszületett és ezzel együtt összeveszett az anyjával. Onnantól a családja nem segített neki többet és rajtam tölti le, hogy szerinte nem segítek eleget, stb. Számon kéri, hogy dolgozom és ö van otthon egyedül a kicsivel! Mintha viccböl dolgoznék! Kikéri magának hogy neki otthon kell lennie egyedül! A házasság megmentéséért lemondtam minden hobbimat és barátomat, munkán kívül otthon ülök éjjel-nappal, a földön játszva a gyerekekkel meg mosogatva, takarítva. Szex 1.5 éve nincs, próbálkozás esetén megalázás következik így letettem róla. Addig minden rendben volt amíg az anyjához mehetett meg az is jött nap mint nap. Sajnos nem lehet öket kibékíteni már többet.

Nem tudok mit tenni, válnék. A baj, hogy annak idején minden pénzemet az utolsó fillérig a közös házba tettem. Jelenleg is 0 forint van a számlámon, mióta tart a balhé titokban félretettem 300 ezer forintot de az semmire sem elég. Ha válok bukok mindent! Ügyvéd jelölt ismerösöm szerint a gyerekek lakhatására hivatkozva maradhat a közös házban amíg a gyerekek fel nem nönek, én meg mehetek ahova akarok! Jelenleg nem lenne hova mennem, egyedül Anyámhoz mehetnék, de anyagi csöd miatta nála élnek a testvéremék. Nem tudom mit tegyek, a gyerekeknek se jó ez, hogy az apjuk egy utolsó kutyaként van kezelve.

Volt más is ilyen helyzetben? Mi lehet a megoldás? Merjek lépni? Bevallom, eléggé félek hogy mi lesz, mi lesz ha hajléktalanná válok? Sokat tanultam, dolgoztam, nem akarok mindent elveszteni és az utcán élni. Barátok nem segítenek, el lettek marva tölem. Az utolsó barátom azt mondta, hogy ö ezt nem hallgatja ahogy bánik velem az asszony, nem akarja hallani a panaszt és a kikészült fejemet nézni, meg azt hogy nem lépek, úgyhogy felejtsem el örökre. 1 éve nem láttam már.

2022. jan. 7. 20:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszi mindenki!

Fel fogok keresni egy ügyvédet de kiváncsi voltam mik a tapasztalatok.

A barátaim felkeresésén elgondolkodom, hogyan fogjak neki. Kösz a tippet!

Nem akarom pici lakásba számüzni a gyerekeimet, nekem az is elég lenne ha a jó környéken lévö 3 halós lakás árából ök maradhatnának a környéken egy 2 hálósban (én és a bátyám is egy szobában nöttünk fel) nekem meg egy másfél szobás 40 m2 lakás elég lenne ha jönnek a gyerekek. A nagyobbat örömmel elvinném egész hétre 2 hetente, így ö lakhatna a szobában, én meg a nappaliban. A kicsinek az anyja mellett a helye! De öt is elhoznám ahogy lehet, ahogy nem éri sokk, hátrány.

Ha maradnának a nagy lakásban és én kapnék annyi pénzt hogy vegyek egy kis lakást, az lenne a legjobb, de a feleségemnek semmi pénze, mindent elszórt, a maradék félretett pénzünket meg kölcsönadta az anyjáéknak házfelújításra (6 millió forintot) akik bekövetkezett rokkantság és leszázalékolás miatt nem tudják és nem is akarják már visszaadni részletekben sem!

2022. jan. 8. 10:00
 22/24 anonim ***** válasza:
33%
#20 te elég rendesen el vagy tájolva. Attól, hogy a te apád pont egy ilyen gyökér, már bocsánat, attól még nem ez lesz az átlag, szerencsére. Ha anyád viselkedett volna így, akkor is itt fröcsögnél róla? Nem egy gyerek van akinek az anyja ilyen, nézz szét kicsit a Családi kapcsolatok kategóriában. Attól még nem az az átlag.
2022. jan. 8. 10:02
 23/24 anonim ***** válasza:
66%

19. Na ne mondd, hogy neked nőként főleg női barátnőid, ismerőseid vannak és a válásuk után főleg ők osztják meg veled a negatív tapasztalataikat a férfiakról. Képzeld ha első sorban férfi barátaid, ismerőseid lennének, akkor pedig arról szereznél rengeteg információt, hogy a nők milyen szemetek.

20. Azért hittem, hogy a 13 és 17-es (vagy hihettem volna, hogy a 19-20-as) válaszolók ugyanazok, mert mindkettőtöknek 4,5 pipa van a neve mellett és felhasználónevetek sincs, amiből ki lehetne találni ti két különböző ember vagytok. De ez nem is a ti hibátok, nyilván nehéz ezen az oldalon megkülönböztetni a válaszolókat csak egy-két nyom alapján és ez mindenkivel előfordult már.

És mert neked szar apád volt és vele kapcsolatban vannak traumatikus élményeid ebből következik, hogy minden apa szar? Képzeld férfiként mondom nekem is szar apám volt (lusta, alkoholista, nemtörődöm, stb), de engem pl. ez inspirált arra, hogy én magam jó apa akarjak lenni, vagy hogy kb. semmiben se akarjak rá hasonlítani.

2022. jan. 8. 10:14
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, menj el egy igazi ügyvédhez, mert amit az ismerősöd mondott, az szerintem baromság.
2022. jan. 8. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!