Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik váltok, nem féltek, hogy most nem lesz nő, aki főz nektek meg takarít utánatok?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, nálam ez az egyik legerosebb indok, amiért nem szívesen valok.2022. jan. 3. 12:20
11/28 A kérdező kommentje:
Nem minthogyha nem talalnek erre a celra egy masik cseledlelku not:D
2022. jan. 3. 13:16
12/28 anonim válasza:
Te nem érzed szánalmasnak, hogy ennyire életképtelen és visszamaradott vagy?
13/28 A kérdező kommentje:
#12 nem erzem
2022. jan. 3. 13:25
14/28 anonim válasza:
Akkor nagy a baj, mert egy átlag tizenkét éves önállóbb, mint te.
15/28 anonim válasza:
Remélem a nejed rak ki. Életképtelen szerencsecsomag.
16/28 anonim válasza:
Ha te vágsz fát nekem én főzök ebédet...
17/28 anonim válasza:
Szegény nő,remélem hamar megszabadul tőled.
18/28 anonim válasza:
Úr Isten írgalmazz....amelyik pasi életképtelen meg is érdemli a válást
19/28 anonim válasza:
Hat na igen. Pontosan ezert leszel elvalt. De nem kell aggodnod mert can egy csomo szeretetehes cseledlelku no aki egy kis tarsasagert mindenet odaadna. Multkor a turiban lattam egy jokepu fiatal hapit egy csunya kover novel. A pasi egyik szavaval vert, masikkal simogatott, a no meg mint a kiskutya pitizett neki.
20/28 A kérdező kommentje:
#19 helyes
2022. jan. 3. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!