Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak, akik váltok, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik váltok, nem féltek, hogy most nem lesz nő, aki főz nektek meg takarít utánatok?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, nálam ez az egyik legerosebb indok, amiért nem szívesen valok.
2022. jan. 3. 12:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Te nőt csak max filmben láttál pajtás.
2022. jan. 3. 16:52
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt férfi vagyok, nem 12 éves. Ezeket én is meg tudom csinálni.
2022. jan. 3. 17:33
 23/28 anonim ***** válasza:
55%
5000 Ft a takarítónő minden héten jön, és sokkal szebben kitakarítja a lakást mint az exfeleségem. Kaját meg az esetek többségében rendelek, illetve néha főzök magamnak
2022. jan. 3. 18:35
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább éld le az életed vegetálva te szerencsétlen.
2022. jan. 3. 18:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt gyerek vagy, soha nem fog megmaradni melletted senki.
2022. jan. 5. 18:08
 26/28 anonim ***** válasza:
29%

Na most én ezért nagyon le leszek pontozva! De csak nyugodtan!

3éve lógott meg exem. 200m2 családi házba maradtam egyedül. És mind a mai napig élvezem! Takarítok magam után. Első volt, hogy átrendeztem a házat. Minden csecsebecse porfogó sz@r ment a kukába. Polcos szekrények helyett zárt, vagy vitrines. Ennek az volt a lényege, hogy gyors egyszerű takarítás. Nem kell portörlésnél vacakolni, pakolni. Komplett takarítás, kportörlés, porszívó, felmosás) kb 3óra heti 1szer. Exem volt olyan, állítólag egész nap talarított, mégis ragadt minden a kosztól. Most rend van itthon. Nincs az, hogy tele az asztal az ebédlőbe minden sz@rral,nem lehet leülni. Ettem, pakolom be a mosogatógépbe, vagy egyszerre elmosom.Mosás kicsit gubancos volt, mert nem volt annyi mosnivalóm,hogy a 7kg gépet szelektálva rakjam be. De hála istennek, feltalták a színfogó kendőt. Heti 1x mosás. Nem nagy durranás, bepakolom, berakom a mosószer öblítő és rajt! Kiteregetem, vagy megy a szárítóba. Vasalás kevés ruhának kell, ha jól teregetem. Nem tudom, de valószínű exem a patakra járt mosni mert volt olyan, egész nap mosott állítólag. Főzés nem nagy szám. Mindmegette, nosalty jó haver. Szeretem is csinálni. Ha főzök, felporciózom és irány a fagyasztó. (nem szeretem napokig ugyanazt enni) Most már ott tartok konyhaművészetbe, hogy kar@csonykor a menü:leves (nem zacskós) hal, gordon, szült oldalas. 3fajta süti megsütve.

Nagyon élvezem ezt a tipusu életet. Jelenleg sajnálom, de úgy érzem a nők csak púp a hátamon. Haszontalan lények, semmi másra nem jók csak szex. Ha összeszámolom a heti házimunkával töltött időmet, nem jön ki 1napi munkára se. Nem tudom miért sírnak a nők, hogy egész nap munkahelyemen gályáztam, utánna meg le se ültem itthon. Én is napi 10-12órát lehúzok munkába, mégis rend van itthon,és nem halok éhen.

Nem akkora szám a házimunka mint ahohy a nők beállítják. Csak nem kell lúzernek lenni, és akarni kell csinálni😉

2022. jan. 7. 14:31
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
#26! Általában azon “hisztiznek” a nők, ha a kedves pasi nem segít be a takarításba, rendrakásba, és még minimálisan sem törekszik a tisztaság fenntartására. Azon megy a “nyavalygás”, ha a pasi nem hajlandó segíteni, merthogy ő férfi. És ha mindkét fél ugyanúgy dolgozik, akkor igenis igazságtalan, hogy csak az egyik takarítson/főzzön. Miért kéne csak a nőnek ezzel nyűglődnie, amikor a pasik is pont ugyanolyan jól meg tudják csinálni, te vagy rá az ékes példa? Nem maga a takarítás a nehéz feladat, nyilván, ha egyedül él, ugyanúgy megcsinálja, viszont ha ketten élnek együtt, akkor miért csak az egyik feladata lenne?
2022. jan. 7. 18:18
 28/28 anonim ***** válasza:
32%
26: maximálisan egyetértek. Én egyelőre nem élvezhetem ezeket a dolgokat, de hamar eljöhet az ideje. Amikor magamra hagytak pár napra, nagyon bejött ez a dolog. Nem tudom hosszabb távon hogy működne, de biztos jól.
2022. jan. 9. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!