Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogyan éltek meg ha a nő megy utánatok?
Sziasztok. Arra volnék kíváncsi hogy mi jár a fejetekben mikor a nő megy utánatok, persze úgy hogy ti nem akartok semmit a nőtől.
Az a helyzet hogy randiztam egy pasival, 2x találkoztunk, az 1. Randi nagyon jól sikerült, viszont a 2. Már nem...a szex miatt. Azt mondta nem a szex miatt lett furcsa... De biztos vagyok benne hogy a szex miatt.... De hiányzik a pasi, nagyon.
Szerintetek írjak neki?
Ne haragudj, de nem értelek.
Ha jól értem 2 lehetőség van
1: Mivel ő nem nagyon keres, ezért te kezdeményezel. Itt két vége lehet a sztorinak. Vagy azért nem keres, mert már nem érdekled, vagy valami egyéb ok miatt. Érdekled de nem mer kezdeményezni, vagy nem tudja h hogyan tovább, nem érzi h te mit szeretnél... Itt ha írsz jól sülhet el.
A másik h nem írsz neki.
Ekkor bármi oka is van annak h nem keres, a végén úgyis rosszul sül el. Ráadásul nem is fogod megtudni az okát
Tehát jobb írni, mint kétségeközött vergődni.
Igaz h férfi vagyok, de én tutira írnék. Nincs vesztenivalóm
1, Írjál neki, ne szalaszd el ezt a lehetőséget, ha úgy érzed, hogy okés az egyén;
2, Rám rendszeresen azon nők hajtanának, akiiknek van valami defektjük. Talán "megtalálja zsák a foltját" effektus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!