Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy lány futna utánatok sokáig azt a nőt mennyire szeretnétek?
Az elején fordítva volt. Aztán én könyörögtem neki. Végül nem jöttünk össze. Mikor ő akarta még én nem, aztán mikor én,már ő nem..
De én akkor sokáig meg sokat regényeket irtam neki. Ti egy ilyen nőt milyen hamar felejtenétek el, ha az elején nagyon szerettétek?
Mert jelenleg nem érzem h gondolra rám,sztem jól elvan más nővel. Mikor ő irt csak annyit h hiányzom neki, nem irtam egy darabig,addig jól éreztem magam.
Aztán nem birtam ki visszairtam később h szeretem. DE em válaszolt. Most meg én érzem magam sz-rul.
Így olyan érzés mintha nem kellenék neki.
Szerintetek egy ilyen kapcsolat megváltozhat és lehet olyan fellángolás,mint az elején? Olyan nagy lángoló szerelem?
Ilyen esetben le se tojnám a csajt és boldog lennék azzal, akinek rögtön kellettem.
Most már ne fusson.
gondolj bele az elején ő akarta ennyire, de nem viszonoztad a szeretetét, lezárta fejben a veled való kapcsolatot, nem akarja már...
ha én lezárnám fejben, akkor ahhoz elég erős hatás kellene, hogy újra akarjam...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!