Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mit éreztek, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit éreztek, amikor egy lány sír utánatok, vagy sír miattatok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 02:02
 1/6 Mókusgyilkos ***** válasza:

kérdező ez most komoly?

eddig egész korrektül megúsztam ezt a témát.

anno 1. bnőmet sikerült 1x de akk voltam 14 nem férfi szóval.. minden esetre nyilván szarul éreztem magam miatta.

meg talán 1x 1 haver csajt is de ebben már nem vagyok biztos ha ennyire nem maradt meg bennem a dolog akk valszeg keverem vmivel.

2012. szept. 2. 02:12
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Nem szoktak. Egyébként meg ez olyan hogy én s sírtam más után, aztán qrvára nem érte meg, úgyhogy nem mozgat, fel kell nőni és felfogni hogy h nem akkor nem, hiába sírsz.
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rossz érzés mert nem akarom, hogy bárki is miattam sírjon.
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt ilyen(3-4 éve) eddig és szar volt, mert nem értettem mit tettem. A lány nem szólt hozzám csak könnyezett, nagy szemekkel nézett rám, én hiába kérdezgettem semmire nem kaptam választ. Olyan volt, mintha valami miatt nem lehetnénk együtt, mindig így nézett rám és nem beszélt, ez az őrületbe kergetett. Meg is zakkantam ettől egy időre. Kombináltam, mint a szemét, hogy mi lehet velem/velünk a para, miért nem lehetünk mi ketten jól, miközben mégis durván hasonlítunk, és mit csinálok folyton rosszul. Végül megelégeltem ezt és bár a helyzet miatt voltam dühös mégis szegény lány kapta a gorombaságot. Így lettem elküldve.
2012. szept. 2. 03:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha miattam sírnának azt nem bírnám elviselni,gond egy szál se mert ilyen helyzet nem fog jönni.
2012. szept. 2. 05:34
 6/6 ASOT ***** válasza:

Eddig nem volt ilyen, vagy nem tudok róla vagy jól titkolták.

De ha ilyen lenne is akkor sem vonnék vissza semmit és változna meg semmit, mert az már csak sajnálatból lenne és sajnálatból segíteni valakinek vagy együtt lenni valakivel, az egy hazugság csak és értelmetlen amivel nagyon meg lehet ütni a bokánkat idővel. És az amolyan kétszínű dolog h sajnálatból.

Ha tudnám akkor max beszélnék vele.

2012. szept. 2. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!