Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket idegesítene,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket idegesítene, ha a barátnőtök rendet rak utánatok?

Figyelt kérdés

A barátom tudja rólam, hogy szeretem a rendet, főleg a hálószoba környékén. Ha napközben nem is, de este mindig szeretem rendbe tenni magam körül mindent, akkor érzem magam jól. Szokott is viccelődni ezzel, de nem tudom mennyire zavaró ez igazából.

Ő kicsit rendetlen típus, ha leveszi a ruhát van hogy az ágyon hagyja stb., én ezek szoktam összehajtani vagy csak a szobainasra teríteni, nem pakolom el jobban, hogyha keresné, akkor megtalálja, de mégis jobban mutat ott, mint össze-vissza.

Szóval nem várom el tőle, hogy ő tegye oda, mert nekem nem teher nekem elpakolni, szeretek rendet pakolni, csak nem tudom, hogy számotokra ez idegesítő szokás?

2016. jan. 19. 00:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
16%
Utánam nem kell rendet tenni soha, mert magamra és a környezetemre is igényes vagyok. Rühellem a trehányságot. A szexben is végtelen precíz vagyok: mindig hatalmas orgazmushoz juttatom az aktuális barátnőt. Ilyen vagyok én.
2016. jan. 19. 00:08
 2/22 anonim ***** válasza:
64%
Engem eléggé, nem szeretem ha cuccaimhoz nyúlkálnak, szeretem ott találni őket ahová tettem.
2016. jan. 19. 00:10
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
#1 most már felseperheted a lepotyogott mennyezetet.
2016. jan. 19. 00:11
 4/22 anonim ***** válasza:
3%
#3: miért is kóstolgatsz kisbarátom? Mert nálad az a divat, hogy 2 perc alatt elmész abarátnődben, illetve úszik az egész lakás, akkor másnál is így kell lennie? Érzem az irigység szagát részedről. Kóstolgasd a gyökereket itt, ne engem!
2016. jan. 19. 00:14
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem is az volt a kérdés, hogy ki mennyire jó az ágyban, szerintem ez itt nem a kényszeredett önreklám helye, de lehet én vagyok a hülye. ^^
2016. jan. 19. 00:16
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
#4 áporodott bűzös troll szagot érzek.
2016. jan. 19. 00:17
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Mi deziras vin, számomra csalódás voltál, nem tudom mire vagy ilyen nagyfiú... :(

Amúgy a pucér képeid még keringenek a GYK-n? :D

2016. jan. 19. 00:20
 8/22 anonim ***** válasza:
20%
Miért lennék troll te? Válaszoltam értelmesen a kérdésre, és asszociáltam arra is, hogy mindenben szeretek precíz lenni. Frusztrált vagy? Dugj egyet inkább te is!
2016. jan. 19. 00:21
 9/22 opened paradise ***** válasza:
93%

Önhájp verseny van és nem is szóltatok?!

Amúgy kicsit igen. Az más,ha okot adok rá és más mikor valaki már kényszeres.

2016. jan. 19. 00:21
 10/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem válasz volt, hanem indokolatlan öntömjénezés. :D Utánad oszt' hogy is kéne rendet rakni mert te olyan precíz vagy és btw az ágyban is húha. :D Ne röhögtesd már ki magad ember...
2016. jan. 19. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!