Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket idegesítene, ha a barátnőtök rendet rak utánatok?
A barátom tudja rólam, hogy szeretem a rendet, főleg a hálószoba környékén. Ha napközben nem is, de este mindig szeretem rendbe tenni magam körül mindent, akkor érzem magam jól. Szokott is viccelődni ezzel, de nem tudom mennyire zavaró ez igazából.
Ő kicsit rendetlen típus, ha leveszi a ruhát van hogy az ágyon hagyja stb., én ezek szoktam összehajtani vagy csak a szobainasra teríteni, nem pakolom el jobban, hogyha keresné, akkor megtalálja, de mégis jobban mutat ott, mint össze-vissza.
Szóval nem várom el tőle, hogy ő tegye oda, mert nekem nem teher nekem elpakolni, szeretek rendet pakolni, csak nem tudom, hogy számotokra ez idegesítő szokás?
Mi deziras vin, számomra csalódás voltál, nem tudom mire vagy ilyen nagyfiú... :(
Amúgy a pucér képeid még keringenek a GYK-n? :D
Önhájp verseny van és nem is szóltatok?!
Amúgy kicsit igen. Az más,ha okot adok rá és más mikor valaki már kényszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!