Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket idegesítene, ha a barátnőtök rendet rak utánatok?
A barátom tudja rólam, hogy szeretem a rendet, főleg a hálószoba környékén. Ha napközben nem is, de este mindig szeretem rendbe tenni magam körül mindent, akkor érzem magam jól. Szokott is viccelődni ezzel, de nem tudom mennyire zavaró ez igazából.
Ő kicsit rendetlen típus, ha leveszi a ruhát van hogy az ágyon hagyja stb., én ezek szoktam összehajtani vagy csak a szobainasra teríteni, nem pakolom el jobban, hogyha keresné, akkor megtalálja, de mégis jobban mutat ott, mint össze-vissza.
Szóval nem várom el tőle, hogy ő tegye oda, mert nekem nem teher nekem elpakolni, szeretek rendet pakolni, csak nem tudom, hogy számotokra ez idegesítő szokás?
Nem zavar. Én is szeretem a rendet, elpakolok magam után.
Ha véletlen otthagyok valamit, amit esetleg elfelejtek elrakni, nem szól le. Elrakja. Vagy én veszem észre és elteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!