Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket idegesítene,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket idegesítene, ha a barátnőtök rendet rak utánatok?

Figyelt kérdés

A barátom tudja rólam, hogy szeretem a rendet, főleg a hálószoba környékén. Ha napközben nem is, de este mindig szeretem rendbe tenni magam körül mindent, akkor érzem magam jól. Szokott is viccelődni ezzel, de nem tudom mennyire zavaró ez igazából.

Ő kicsit rendetlen típus, ha leveszi a ruhát van hogy az ágyon hagyja stb., én ezek szoktam összehajtani vagy csak a szobainasra teríteni, nem pakolom el jobban, hogyha keresné, akkor megtalálja, de mégis jobban mutat ott, mint össze-vissza.

Szóval nem várom el tőle, hogy ő tegye oda, mert nekem nem teher nekem elpakolni, szeretek rendet pakolni, csak nem tudom, hogy számotokra ez idegesítő szokás?

2016. jan. 19. 00:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel majd akkor lesz baj amikor x év után megunod, eleged lesz és rajta fogod leverni, őoedig nem fogja érteni, hisz eddig nem zavart. Minden szerelmes így kezdi, hogy nem látják a párjuk hibáit a rózsaszín ködön át, csak aztán egy idő után elfáradt és megfásult háziasszonyok lesznek. A párod nem gyerek, hogy az anyja rámoljon utána, ha barátnőt akar és együtt élni vele, akkor nem hal bele annyiba, hogy rendet tart.
2016. jan. 19. 00:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már önmegvalósítani szegénykét! :)
2016. jan. 19. 00:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar. Én is szeretem a rendet, elpakolok magam után.

Ha véletlen otthagyok valamit, amit esetleg elfelejtek elrakni, nem szól le. Elrakja. Vagy én veszem észre és elteszem.

2016. jan. 19. 00:34
 14/22 anonim ***** válasza:
6%
Miért baj ha elmondja hogy milyen? In deriras vin (vagy mi) én megértelek, mert én is pont ilyen vagyok, plusz jól is főzök, annyira hogy a csajok a fenekemből i kinyalják a kaját emésztés után.
2016. jan. 19. 00:36
 15/22 anonim ***** válasza:
ne etessétek a trollt mert elhízik.
2016. jan. 19. 00:40
 16/22 anonim ***** válasza:
NA jó, hogy hasznos is legyen, utálom ha utánam pakolnak, mert bár nem tudok mindig rendet tartani magam körül, de szeretném megtanulni, ami nehéz ha megcsinálják helyettem. :( Ráadásul akkor aztán tényleg nem találok meg semmit.
 17/22 anonim ***** válasza:
Zavarni nem zavarna,de lehet aztán nem találnék valamit....szal óvatosan a pakolással.:D
 18/22 anonim ***** válasza:
24%
#16 A trollokra szükség van. Nélkülük az internet sivárabb hely lenne. :)
2016. jan. 19. 00:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
csak a magad nevében beszélj, hogy neked milyen szükségleteid vannak az internettel kapcsolatban.
2016. jan. 19. 00:42
 20/22 anonim ***** válasza:
12%
#20 igazad van! :) szóval a trollokra szükségem van, mert nélkülük sokkal sivárabbnak tűnik az internet. Remélem így már nyugodtabb lesz az álmod, de ha mégsem, szívesen betakargaak, kapsz jóéjtpuszit, és elmondok egy esti mesét. Így jó? :)
2016. jan. 19. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!