Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Butácska férjjel milyen az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butácska férjjel milyen az élet?

Figyelt kérdés
Okos nő és buta férj, milyen lesz a jövő? Van egyáltalán értelme? Pláne ha már gyerkőc is van, és a férjre semmit nem lehet rábízni, pl. jellemzően semmit nem olvas el, amit aláír, belemenne bármilyen "hihetetlen akcióba", és "rosszul van összehangolva a busz a lámpával, megint pirosat kapott".
2010. szept. 7. 07:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%

Ha a nő okos lenne, nem kezdett volna butácska férjjel!

A nő sem százas!

Ennyi!

2010. szept. 7. 08:38
 12/31 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam, eleinte nagyon jó volt, de képtelen voltam tisztelni, felnézni a férjemre, pedig sok jó tulajdonsága is volt, így vége lett elég rövid idő múlva a házasságnak.
2010. szept. 7. 08:52
 13/31 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. olyan lehet, mint veled.
2010. szept. 7. 08:55
 14/31 anonim ***** válasza:
29%

Egyetemi diplomás barátnőm hozzáment egy repülőtéri fizikai dolgozóhoz. Akkoriban nem nagyon lehetett ismerkedni, nem volt internet. Örült neki, hogy nem marad vénlány, mivel visszahúzódó természete volt.

A nő most 45 éves. A férjét elrontotta a többi fizikai dolgozó, állandóan kocsmáznak. A nő közben magas szintre jutott a saját területén, de annyira nem magas a fizetése, hogy elváljon. Gondolom a romantikázás meg már nem talál rá egy 45 éves nőre. Elválni nem fog.

Volt olyan nap, hogy úgy tűnt, a barátnőm inkább leköpni akarja búcsúzáskor a férjét, mint megpuszilni.

A férfi egy adásvételi szerződést sem képes értelmeznim, kész tragédia a nő élete. A férfi jól elvan a saját ostobaságával.

Viszont egy helyben topogtak egész életükben. Semmi fejlődés nincs sem anyagilag, sem erkölcsileg, talán ez utóbbi a barátnőmnél azért van.

Tehát nagyjából ilyen lehet egy ostobácska férjjel az élete egy okos, tanult nőnek. Fejlődésre ne nagyon számítson, talán egy-két gyerekere.

2010. szept. 7. 09:10
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Szánalom, amiatt összeházasodni egy férfival, mert az ember pánikol a vénlányság veszélye miatt.
2010. szept. 7. 09:24
 16/31 anonim ***** válasza:
65%

8:07-ea vagyok

17 éve vagyunk együtt, és nem azért, hogy ne maradjak vénlány!

Amúgy nagynéném orvos, és 43 éve házas egy villanyszerelővel!!!!

2010. szept. 7. 09:39
 17/31 anonim ***** válasza:

Gondolom a kérdező arra gondol, mintha a pasi a szőke nős viccek főszereplője lenne férfi példányban.... Szerintem a nő a hibás, egyértelműen, mert a pasas már kezdetben is ilyen volt, ezt a tulajdonságot nem lehet leplezni az ismerkedés alatt. Ha meg akkor így is jó volt a hapsi, akkor nem értem most miért nem tetszik neki...

De egyértelműen a nő egyre hárpiább lesz, és legjobb ha minél előbb elválnak. A pasi nem tehet róla hogy ostoba, de tény, hogy ő is boldogabb lenne egy magához hasonló nővel, hiszen akkor nem bántanák ezért.

2010. szept. 7. 09:51
 18/31 anonim ***** válasza:
na hát ez az h nem kell ezért bántani őt bántják a hibái miatt? ez itt a kérdés.. mert akk a pasit se kéne basztatni . nem tehet róla hogy elfuseráltáák..
2010. szept. 7. 10:16
 19/31 anonim ***** válasza:
Nekem is az a kérdésem, hogy mielőtt összeházasodtak ez nem derült ki? Mármint, hogy a pasi "butácska".Nyilván amúgy el lehet fogadni, ha a nőnek így fárasztó és nehezebb az élet, mert a férje a második "gyereke", de az biztos, hogy így felelőtlen házasodni, gyermeket vállalni és utólag agyalni azon, hogy vajon leélhető-e vele az élet.Ez nem fair sem a férjjel, sem pedig a gyerekkel szemben. De ettől függetlenül, ha nem működik a házasság, már nincs meg benne a tisztelet és a szeretet na meg az elfogadás, akkor hosszabb távon tényleg felesleges egymást nyúzni, mert az senkinek sem jó.
2010. szept. 7. 10:36
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

Hogy lehet egy olyan emberhez hozzámenni, aki intellektuálisan nem kielégítő a párja számára? Arra nem gondoltál, hogy egy egész életet kell leélned egy olyannal, akivel nem vagytok szellemileg egy hullámhosszon? És hogy az milyen nyomasztó és borzasztó?

Nem azért, de ha nekem csak pár órát kell összezárva lennem egy kevésbé gondolkodósabb emberrel, már akkor pánikba esem, és nem azért mert lenézem az illetőt, hanem mert nekem nagyon nagy a szellemi igényem, hogy együtt gondolkodhassak, egy szinten filozofálgathassak a társammal, és idegbajt kapok, ha egy emberrel csak primitív, egyszerű dolgokról lehet beszélgetni...

Szerintem egy igazán intelligens ember nem megy hozzá egy számára nem intelligens emberhez, mert fél órát se bír vele eltölteni. Vagy csak anyagi érdekek miatt. Úgyhogy csak magadat hibáztasd Kérdező, a férjed erről nem tehet.

2010. szept. 7. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!