Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butácska férjjel milyen az élet?
Megtalálta zsák a foltját!
Komolyra fordítva: az nagyon előnyös lehet, ha az élet más-más területein jók. Anya könyvel, apa vállalkozik.
Egyiknek az IQ-ja magas, másiknak az EQ-ja. Jó, ha a pár kiegészíti egymást. Rossz, ha valaki szégyelli a szerelmét.
utolsónak teljesen igaza van ..
Mindenki jó valamiben
Az én pasim sem egy nagy okosság. És oké beismerem mindig kijavítom ha valamit rosszul mondd xĐ
De hát kiegészítjük egymást és nem zavarja
Akk majd ha hozzámegyek én is azt mondom h butácska ?
na ne már.
szereted elfogadod. egyszerű a képlet.
Hát elég gáz ez a kérdés. hol van a kölcsönös tisztelet?!
Az én párom sem okos matekból (alig ment át az érettségin belőle) én meg pénzügyi közgazdász vagyok, de az egyik legjobb a saját szakmájában.
Mi az, hogy buta?!
Te mindenhez értesz? Én sem értek a műszaki dolgokhoz. Hiába vagyok többdiplomás, ha egy képet nem tudok felcsavarozni falra, vagy megjavítani a konyhaszekrényt stb.
Tudom, hogy a házifeladatban én segítek a lányoknak, de ő mutatja meg, hogyan kell a való világban élni :-D
Teljesen két lábbal áll a földön, de a papírügyekben mindig átbeszélünk mindent. ő is elmagyarázza amihez ő ért, én is elmagyarázom, amihez én :-D
Ez nem az észről, hanem a kölcsönös tiszteletről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!