Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Butácska férjjel milyen az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butácska férjjel milyen az élet?

Figyelt kérdés
Okos nő és buta férj, milyen lesz a jövő? Van egyáltalán értelme? Pláne ha már gyerkőc is van, és a férjre semmit nem lehet rábízni, pl. jellemzően semmit nem olvas el, amit aláír, belemenne bármilyen "hihetetlen akcióba", és "rosszul van összehangolva a busz a lámpával, megint pirosat kapott".
2010. szept. 7. 07:01
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen férjet nem kellene választani - ha ennyire felelötlen (mert nem csak buta!), akkor nem sül ki belöle semmi jó, esetleg egy csúnya válóper.
2010. szept. 7. 07:07
 2/31 anonim ***** válasza:
47%
A nő az ilyen pasitól hárpiává válik, mert meg akarja változtatni a pasit, de nem tudja, viszont ez idegesíti őt, aztán így egyre többet fog kiabálni a pasival, és a végén a pasinak lesz elege, aztán otthagyja jól a nőt :)
2010. szept. 7. 07:10
 3/31 anonim ***** válasza:
75%
Nincs értelme. El sem tudom képzelni, hogy egy okos nőt mi vonzhat egy idiótához. Ha valami mégis, akkor a nő nagyon hamar lép.
2010. szept. 7. 07:13
 4/31 anonim ***** válasza:
80%
Miért ment hozzá a nő és miért szült gyereket? A férj azelőtt is ilyen volt,nem a házaság változtatta meg! A nő vegye tudomásul,hogy ilyen férket választott! Lehet,hogy csak a pasi pénze vonzotta?
2010. szept. 7. 07:18
 5/31 anonim ***** válasza:
94%

Megtalálta zsák a foltját!

Komolyra fordítva: az nagyon előnyös lehet, ha az élet más-más területein jók. Anya könyvel, apa vállalkozik.

Egyiknek az IQ-ja magas, másiknak az EQ-ja. Jó, ha a pár kiegészíti egymást. Rossz, ha valaki szégyelli a szerelmét.

2010. szept. 7. 07:31
 6/31 anonim ***** válasza:
58%

utolsónak teljesen igaza van ..

Mindenki jó valamiben

Az én pasim sem egy nagy okosság. És oké beismerem mindig kijavítom ha valamit rosszul mondd xĐ

De hát kiegészítjük egymást és nem zavarja

Akk majd ha hozzámegyek én is azt mondom h butácska ?

na ne már.

szereted elfogadod. egyszerű a képlet.

2010. szept. 7. 07:37
 7/31 anonim ***** válasza:
Mi mindketten okosak vagyunk és így sem jó!;)
2010. szept. 7. 07:42
 8/31 anonim ***** válasza:
Igen de ott már az a probléma hogy kihűlt a szerelem gondolom. vagy valami más. de ha buta a férj és szereted akk nem hagyod el . meg azért gondolj már bele h ha fordított helyzetbe lennétek és a férjed ilyen kérdést tenne fel h " Hát a feleségem elég szarul mos, tökre be lett fogva a kedvenc ingem. Működhet igy a kapcsolat?" Akkor az milyen már? Nem ő tehet róla hogy alacsony az IQ-ja és ne mondd h neked nincs hibád, mert biztos van. nem csak neked nekem is és az előttem szókóknak is.. mindenkinek. és ő leolt? na mindegy én csak azt mondom h egy kicsit képzeld magad ahelyébe. és ne h a fejéhez vágd h hülye vagy xd mert az nagyon gázos lenne. és nem hiszem h jól esne neki. és amúgy akkor minek mentél hozzá? biztos nem aházasság változtatta meg. godolom előtte is "butácska" volt a te szavaiddal élve. 7:37-es voltam..
2010. szept. 7. 07:52
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért házasodott össze vele? Vagy időközben dementálódott a pasi?
2010. szept. 7. 08:01
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég gáz ez a kérdés. hol van a kölcsönös tisztelet?!

Az én párom sem okos matekból (alig ment át az érettségin belőle) én meg pénzügyi közgazdász vagyok, de az egyik legjobb a saját szakmájában.

Mi az, hogy buta?!

Te mindenhez értesz? Én sem értek a műszaki dolgokhoz. Hiába vagyok többdiplomás, ha egy képet nem tudok felcsavarozni falra, vagy megjavítani a konyhaszekrényt stb.

Tudom, hogy a házifeladatban én segítek a lányoknak, de ő mutatja meg, hogyan kell a való világban élni :-D

Teljesen két lábbal áll a földön, de a papírügyekben mindig átbeszélünk mindent. ő is elmagyarázza amihez ő ért, én is elmagyarázom, amihez én :-D

Ez nem az észről, hanem a kölcsönös tiszteletről szól.

2010. szept. 7. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!