Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én adtam ki a férjem útját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én adtam ki a férjem útját mégis szomorú vagyok?

Figyelt kérdés

Mit tegyek? Nagyon szomorú vagyok, sajnos vagy sem de szétmentünk a férjemmel. Sokat sírok és szomorú vagyok miatta hogy így végződött. Nagyon sokáig tűrtem, rengeteg mindent elnéztem neki és rég érett bennem ez a dolog. De valahogy annyira nehéz most nekem hogy titokban sírok hogy a lányunk sem lásson ebből semmit, sem a szüleim bár tudom hogy 99% hogy jó döntést hoztam, és ennyire "boldog" kapcsolatban bárki mellett lehetek.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2021. dec. 18. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen természetes!

Azért, mert te vetettél ennek véget, attól még ugyanúgy veszteség, és idő, amíg elgyászolja az ember. Nem tudsz mit csinálni, foglald el magad, gondolj arra, hogy mindenkinek jobb lesz így, és új lehetőségek várnak majd rád.

2021. dec. 18. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
16%
Erre azt tudom mondani, hogy tedd fel magadnak a kérdést. Csak hiányzik vagy szereted még mindig? Ha az utóbbi, akkor vedd fel a telefont, szedd össze a bátorságod, és hívd fel. Próbáljátok átbeszélni az érzéseiteket, és úgyis kiderül majd, van-e értelme folytatni. Hidd el, ha szeret, ő is folytatni akarja majd.
2021. dec. 18. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egység megbomlásának az eredménye. A problémák a felszínt jelentik. A mélység szétszakítása érzelmi katasztrófát okoz. Ennyi.
2021. dec. 18. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!