Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Barátnőm ex férje újra házasod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm ex férje újra házasodott ezzel a körítéssel, mire jó ez?

Figyelt kérdés
Alig pár hónapja váltak el 18 év házasság után. Van egy közös kisgyerekük, akit korábban imádott az apuka, de azóta nem tartja vele a kapcsolatot. Eleve ez is rosszul esik nagyon a barátnőmnek. Most meg újra nősült, feltette a közösségi oldalra. Azt nem értem, miért úgy osztotta ezt meg, hogy végre az élete révbe ért és elvehette élete szerelmét, meg hogy az eddigi dolgok az életében csak arra voltak, hogy ő most boldog lehessen a nővel. Ez olyan, mintha azt üzenné, hogy korábbi házassága, a gyereke semmit nem jelentett neki. Miért ilyen érzéketlen? Arra miért nem gondol, hogy ezt a gyereke látja és hogy esik neki? Ennyi idő alatt fel sem lehet dolgozni még egy válást, miért kell így bele rúgni a volt feleségbe meg a kisgyerekbe? Nem tudom, hogy a barátnőm tud -e erről, de nem merem felhozni neki. De ha szóba kerül, nem is tudom, mit mondjak neki, mivel nyugtassam meg. Mi a véleményetek?
2021. dec. 13. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

A gyerekéhez fűződő kapcsolata az egyik, a volt nejéhez az ez másik, a kettőt nem kellene összemosni. Volt feleségéhez semmi köze, miért kellene az Ő lelkére tekintettel lennie? Nem rúgott bele. Mit kellett volna többet jelentenie, mint egy volt kapcsolat, mint egy ex, mint a gyereke anyja,d e ennyi. Mi több kellene még? Igen, arra volt jó, hogy okosabb legyen, bölcsebb legyen egy új kapcsolatban, mint ahogy mindenki tanul (vagy tanulnia kellene) az életszakaszaiból, ilyen a párkapcsolat is, és többnyire nem egy van az embernek. Örül, hogy újra kezdte, ismerősei ehhez gratulálnak. Jobb is,mint benne maradni egy rossz kapcsolatban. Barátnőd is ludas, hogy idáig fajult, soha nem egy ember a hibás egy kapcsolatért. Azért zavarja, mert ő még nem tudta elengedni, pedig nyilván már rég kihűlt házasság volt ( az mindegy, hogy jogilag mikor kezdődött és lett vége). Ne a gyereket használja fel,hogy ő mit szól ha látja az Apja boldogságát. Arra kell törekedni,hogy ne Apa ellen uszítani a gyereket, hanem jó viszonyt ápolni vele.

A gyereke egy más dolog, azt kutya kötelessége a látogatni, foglalkozni vele, segíteni neki mindenben, suliba hozni-vinni, tanulásban stb.

2021. dec. 15. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

11.

Mint írta a kérdésben, sz.rik a gyerekre. Mivel kiír egy ilyen dolgot, a gyerekre sincs tekintettel. És igen, ha van gyerek, nem ártana az exxel egy normális kapcsolatot tartani és az elmúlt 20 évet lekicsinyleni. Ok, nem azereti már, de akkor sem értem, hogy lehet ilyet kiposztolni, mégha igaz is, nagy bunkóságra vall.

2021. dec. 15. 18:26
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
A válás után 5 évvel,én még mindig titkolom hogy jól megvagyok az uj párommal,mert bűntudatom van. Elvenni sem merem az ,,újat,, nehogy fájjon a réginek. /igaz ő rúgott ki,és a házrészem is buktam..,dehát valamit valamiért/
2021. dec. 16. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!