Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki itt HÁZAS, hogyan házasodott? Volt lánykérés? És ha igen, hogyan?
Bocsánat, kihagytam magam.
Nő vagyok, nem volt lánykérés, nyilvánvaló volt az összetartozás, a szülőknek bejelentettük, meghívtuk őket hónapokkal a házasságkötés előtt.
Templomi esküvő nem volt.
1975-ben, egyetlen házasság.
A névnapomon kért meg, miután Valentin napkor majdnem szakítottam vele, mert gyűrűt vártam, ehelyett reggel benyögte, amikor összetörtem véletlen a parfümös üvegemet, hogy akkor vegyek magamnak egyet Valentin napra, majd ő kifizeti, úgyse tudta kitalálni, mit vegyen nekem.
Fél évvel később a névnapomon egy gyönyörű gyűrűvel kérte meg a kezem azzal, hogy tudja, hogy nem így képzeltem.
Hát sok mindent nem így képzeltem, de 8 évig egész jó volt vele. Mondjuk közben is voltak pokoli hullámvölgyek.
Lett egy gyönyörű kislányunk, érte megérte, de sokkal többet vártam az élettől, nem vagyok boldog a férjem mellett, el szeretnék válni.
40 N
Ja, a gyűrűről elfelejtkeztem. Együtt vettük meg, vártunk, amíg olyan volt, amilyet elgondoltunk, a 70-es években nem volt nagy választék, és nem is volt mindig pont az, amit kiválasztott valaki.
Olasz import volt -azt mondták- és az enyém méretre kellett igazíttatni, mert nem jött méretes.
Kísérőgyűrű nem volt, a karikagyűrű elég volt.
Bocsánat, de én NEM EBBE A KATEGÓRIÁBA tettem fel kérdést.
Kérem a kérdés visszatevését az EREDETI kategóriába.
És érdekes lenne megtudni, hogy KI és MÉRT tette át 18+ba.
8
Ha szabad kérdezni, milyen vallású volt a templomi szertartás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!