Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm ex férje újra házasodott ezzel a
körítéssel, mire jó ez?
Figyelt kérdés
Alig pár hónapja váltak el 18 év házasság után. Van egy közös kisgyerekük, akit korábban imádott az apuka, de azóta nem tartja vele a kapcsolatot. Eleve ez is rosszul esik nagyon a barátnőmnek. Most meg újra nősült, feltette a közösségi oldalra. Azt nem értem, miért úgy osztotta ezt meg, hogy végre az élete révbe ért és elvehette élete szerelmét, meg hogy az eddigi dolgok az életében csak arra voltak, hogy ő most boldog lehessen a nővel. Ez olyan, mintha azt üzenné, hogy korábbi házassága, a gyereke semmit nem jelentett neki. Miért ilyen érzéketlen? Arra miért nem gondol, hogy ezt a gyereke látja és hogy esik neki? Ennyi idő alatt fel sem lehet dolgozni még egy válást, miért kell így bele rúgni a volt feleségbe meg a kisgyerekbe? Nem tudom, hogy a barátnőm tud -e erről, de nem merem felhozni neki. De ha szóba kerül, nem is tudom, mit mondjak neki, mivel nyugtassam meg. Mi a véleményetek?
Semmiképpen nem kell felhozni a témát ha már nem látta. A csávó továbblépett, nyilván dúl a rózsaszín ködös szerelem. (Vagy pehet az új felesége erőlteti hogy posztoljanak) Ezzel nem sok mindent lehet tenni. Ha nem szeretné látni, törölje az ismerősei közül, vagy állítsa le a követését facen és akkor nem látja. Egyébként meg idővel a barátnőd is túl teszi magát rajta.
2021. dec. 13. 22:19
2/13 anonim válasza:
Jajj ez az uj feleség erőlteti.... Ezeket ti képzelitek be, mert könnyebb a lelketeknek. A barátnőm nem rég ment férjhez, a csávó imádja, a volt feleségét kB gyűlöli. A barátnőm meg próbálja is győzködni, hogy a gyerek miatt legyen vele normális. Nem kell mindent a 3 félre fogni, hogy könnyebb legyen a válás feldolgozasa
2021. dec. 13. 22:35
3/13 anonim válasza:
Itt nem az új házasság meg annak a körítése a probléma, hanem hogy megszakította a kapcsolatot a saját gyerekével... Inkább ezzel foglalkozzatok, a szerencsétlen gyerekkel meg a lelkivilágával, ne apuci új házasságon pörögjetek. Azt lehet pont lesz*rná a gyerek, ha apuka ugyanúgy foglalkozna vele.
2021. dec. 13. 22:48
4/13 Savlekotő válasza:
Sajnos sok férfi nő az első házasságát nem tartja sokra mert jobb a semminél,ugródeszka, parkolópálya hézagtöltő,stb, szamár ló helyett és mikor a ló elszabadul ők is el szabadulnak..
2021. dec. 14. 00:42
5/13 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd minél hamarabb lépjen túl ezen az emberen. 18 év rengeteg, akármennyire szerelmes most, ez bunkóság a részéről. A gyerekhez való hozzáállásáról pedig nem beszélve. Hosszútávon ő fog rosszul járni, a rózsaszín köd elszáll, de a gyerek bizalmát, életének fontos éveit már elvesztette.
2021. dec. 14. 08:03
6/13 anonim válasza:
Majd nézd meg őket két év múlva. 😉
2021. dec. 14. 12:40
7/13 anonim válasza:
De nem ertem miért kell a volt férj eletevel foglalkozni.... Itt a lényeg a gyerek. Elvaltam semmi köze mit posztról, kivel posztol.A lényeg a gyerekkel tartsa a kapcsolatot, minél több minőségi idővel, es fizessen gyerektartast tisztességesen.Az, hogy most 2 ev múlva mi lesz vagy együtt lesz e az ex az uj partnerrel, vagy lesz másik nő az ténylegesen, nem tartozik se rád se a barátnődre. Nem is ertem azokat a kommenteket akik ilyeneket írnak. De sejthető, hogy exek.
2021. dec. 14. 13:51
8/13 A kérdező kommentje:
7#, számodra nem jelentene semmit, ha az exed lényegében azt írná, hogy veled csak azért kellett élnie, hogy felkészülhessen a mostani boldogságra az új nővel? Nem fogtad meg a lényeget, itt nem az a baj, hogy megnősült meg ezt liposztolta, nincs is közünk ehhez. De hogy mellé írni ezt, hogy most végre révbe ért, mikor meg hónapok óta nem látta a gyerekét, és pár hónap alatt nem lehet teljesen feldolgozni egy válást. A barátnőm nagyjából kezd túl lenni rajta, de minek így bele taposni az ex feleségbe, főleg a gyerekbe?
Amit te nem értesz, azt a többiek segítő szándékkal írták. Köszönöm nekik! Persze a barátnőm nem kíván semmi rosszat az exének, ezt tudom jól, mondta is a váláskor, hogy reméli, megtalálja a boldogságot. Te a boldogságot is lehet tapintatosan megélni.
2021. dec. 14. 15:41
9/13 anonim válasza:
Hát ha egyszer a csávó igy erzi? En nem irtam, hogy helyes de ha ezek az erzrlmei hát had írja. Nem kell vele foglalkozni es ennyi.
2021. dec. 14. 15:52
10/13 anonim válasza:
2-es én amúgy hol fogtam a harmadik félre? Zárjelesen megjegyeztem hogy lehet az új nő nyomja a dolgot. De az is lehet hogy nem. Igazából tökmindegy a kérdező szempontjából. Miért kell ennyire felfújni?xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!