Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén az alábbi helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén az alábbi helyzetben mi tortenik?

Figyelt kérdés

Van 3 kisgyermekunk. En vagyok az apa.

Azért gondolkodom a váláson mert a feleségem annyira elképesztően nem normális hogy a gyerekeknek es nekem sem jo. Nagyon nem.

A tünetei alapján depressziòs, de mivel évek òta ez van es hiaba ugy kezeltem ot és az oruleteit mint ahogy egy beteggel illik, semmit nem tesz magáért, igy sosem lesz jobb… rengeteg orvoshoz vittem rengeteg penzert… megallapitottak h valszeg psziches a problema de abban “nem hisz”. Nem tesz ellene semmit. Uvoltve sirva hiszteriazik a gyerekek elott es orditja nekik hogy nem boldog…

Rengeteg tanum van az szomszedoktol kezdve az òvònőkig hogy mik a viszonyok…

A hetkoznapi kotozkodeseket, ordibalasokat, elviselhetetlen stilust hagyjuk is.

Pedig nem iszom, nem jarok el sehova mert “nem engedi” hazahordom a penzt sosem csaltam meg, kiveszem a reszem az otthoni teendokbol,’gyerekekbol, sot biztos vagyok benne h tobbet teszek… persze nekem is vannak rossz tulajdomsagaim…amiket felerosit es “apátok ilyen-olyan” mondja a gyerekeknek, elottuk is lehuz, mondanom sem kell milyen hatasa van mar rovid tavon is… en soha nem

Teszek ilyet…

Mik az eselyeim a birosagon?

Hogyan tudnam elerni hogy nalam maradjon mindegyik gyerek? Nem onzesbol, sot tudom hohy egyedul mekkora teher, de nem akarom h tovabb seruljenek..

Mit csinaljak? Gyujtsek bizonyitekokat? Alamuszi modom hangfelveteleket? Ketsegbe vagyok esve… :(

2021. dec. 12. 12:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem biztos hogy köze van a kérdezőnek a felesége problémájához.Egy depressziósnak semmi nem jó és senki,és a közelben lévők a hibásak.Ahogy írta is a kérdező magát sajnáltatta az asszony hogy neki milyen rossz.És ezen felül is tipikus depressziós jeleket mutat.Ha elköltözne a férj akkor is a férj lenne a hibás hogy ott hagyta őt a 3 gyerekkel egyedül.Egy depressziósnak nehéz a rossz időszakában a kedvében járni.Aki tapasztalt ilyesmit jól tudhatja.

2021. dec. 14. 05:54
 32/34 A kérdező kommentje:

30 asnak koszonom a joindulatát.

29-esnek. Kiforgatod a szavaim és nem veszed figyelembe amiket mar leirtam. Termeszetes hogy ki kell fizetni a hazbol elkoltozo tulajdonreszet.

Termeszetes hogy senki nem tokeletes, Te sem. Csak tudod attol hogy egy kiskanalat rossz helyre teszek nem egeszseges reakcio az ordibálás. Mert itt pontosan ilyenekből indul ki a hétkoznapok pokla. Mindennapi kotozkodés semmisegeken. Nyilvan van ami jogos eszrevetel de a kommunikacio nem befogadhato.

Amikor pedig jelzem hogy ezt kerlek ne igy mondd mar robban is a bomba. A legaprobb ellenkezesre, epito kritikára.

Meg egyszer 29es es hasonloknak:

1. Senki nem mondta hogy menjen az utcára

2. Elmondtam hogy nem erdekel a gyerektartás

3. Ő vesziti el maga korul a dolgokat nem en akarom elvenni - ok - okozati osszefugges forditva van mint azt te sugallod.

Az elkoltozes “jo otlet” csak eppen nem latom kivitelezhetonek. Sok oka van, nem akarom reszletezni, ezt fogadjátok el.

Megprobalom rabeszelni valami terápirára.

Amigy ha hiszitek ha nem - ezen is csak en gondolkodtam hogy lehet h nekem kellene valami kezelés mert magamban keresem eloszor a hibát…

2021. dec. 14. 05:59
 33/34 anonim ***** válasza:
37%

Hmmmm... Mintha csak az én exférjem olvasnám 🥴 Nálunk is ez volt a probléma egyik oka, csak hogy ő is magát állította be minden áldozatnak és engem meg minden depressziósnak, holott ő okozta generálta az összes olyan problémát, amik a bomba robbanáshoz vezettek. Pechére sakban tudtam tartani, így vesztett a peren és enyém lett a gyerek . Tudják jól ezt a bíróságon is, hogy egy válásnál megy a jobbra balra a sárdobálás és mindent elkövetnek, hogy a másikat tönkre tegyék. És pontosan te erre pályázol és keresed a lehetőségeket mikbe köss bele. Undorító viselkedés ez bárkitől is. Előbb nézz magadba és utána kérdőjelezd meg az anya szerepét!

Ha esetleg biztosra tudod bizonyítani, hogy mentális problémái vannak, akkor van esélyed a gyerekek felügyeleti jogához. De ha nem, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor is az anyához kerülnek a picik. Emellett fizetheted a gyerektartást és fizesd szépen ki az asszonyt a részéből. Nehogy már téged sajnáljunk meg?! Meg kéne hallgatni a másik felet is, mi okozza nála ezt az egészet és mindjárt látható lenne, hogy valójában nem is vagy olyan jó apa, férj és családfenntartó.

Gondolom mindenhol elő adod a mister tökéletes apukát 😀 csak hogy a feleséged pontosan tudja, hogy milyen is vagy valójában.

Most mindenről csak a hasznot lesed, mikből tudsz kibújni és közben megszabadulni az asszonytól mert útban van neked. Gratulálok!

Szegény nőt és leginkább a gyerekeket sajnálom az egészben!

Velem te nagyon rosszul járnál egy válással ilyen helyzetben! Még a gatyád is leperelném rólad is!

2022. márc. 26. 19:19
 34/34 A kérdező kommentje:

Gondolom el sem tudod kepzelni hogy esetleg igazam van ugye?!!!!

Ertem en hogy rettenetes tapasztalatod van, de hogy ilyen tamadoan lepsz fel a sajat talasztalatodbol kiindulva es ram huzva a te ferjed tulajdonsagait nos ez teged jellemez…

2022. márc. 27. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!