Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén az alábbi helyzetben mi tortenik?
Van 3 kisgyermekunk. En vagyok az apa.
Azért gondolkodom a váláson mert a feleségem annyira elképesztően nem normális hogy a gyerekeknek es nekem sem jo. Nagyon nem.
A tünetei alapján depressziòs, de mivel évek òta ez van es hiaba ugy kezeltem ot és az oruleteit mint ahogy egy beteggel illik, semmit nem tesz magáért, igy sosem lesz jobb… rengeteg orvoshoz vittem rengeteg penzert… megallapitottak h valszeg psziches a problema de abban “nem hisz”. Nem tesz ellene semmit. Uvoltve sirva hiszteriazik a gyerekek elott es orditja nekik hogy nem boldog…
Rengeteg tanum van az szomszedoktol kezdve az òvònőkig hogy mik a viszonyok…
A hetkoznapi kotozkodeseket, ordibalasokat, elviselhetetlen stilust hagyjuk is.
Pedig nem iszom, nem jarok el sehova mert “nem engedi” hazahordom a penzt sosem csaltam meg, kiveszem a reszem az otthoni teendokbol,’gyerekekbol, sot biztos vagyok benne h tobbet teszek… persze nekem is vannak rossz tulajdomsagaim…amiket felerosit es “apátok ilyen-olyan” mondja a gyerekeknek, elottuk is lehuz, mondanom sem kell milyen hatasa van mar rovid tavon is… en soha nem
Teszek ilyet…
Mik az eselyeim a birosagon?
Hogyan tudnam elerni hogy nalam maradjon mindegyik gyerek? Nem onzesbol, sot tudom hohy egyedul mekkora teher, de nem akarom h tovabb seruljenek..
Mit csinaljak? Gyujtsek bizonyitekokat? Alamuszi modom hangfelveteleket? Ketsegbe vagyok esve… :(
Én úgy tudom hogy 2 részre van bontva egy válás.Az egyik során kimondják a válást és a gyerekelhelyezés kérdése van tisztázva.A másik során pedig az anyagi javak elosztása.
Mindkét esetben csak akkor tárgyalják a dolgot,ha nincs megegyezés a felek között.
A lakhatásban egyességre kell jutnotok.Vagy az lesz marad az egyik fél és a másik fél kifizeti az ingatlan 50%-át a másiknak.Ha így nem tudtok megegyezni akkor szerintem el kell adni a házat hogy el lehessen azt is felezni. De egy ügyvéd tudja ezt megmondani.
Koszi persze az nyilvanvalo h ki kell fizetni. Izgalmasabb kerdes h ki maradhat a hazban addig is. Gondolom akinel a gyerekek maradnak.
Plane ha a hazat en epitettem es 90% ban en kerestem meg a rávalòt…
Gondoltam, ezt csak adalékként emlitettem.
Egyeduli ferfikent en voltam a szuloi ertekezleten is. Ez szimbolizálja is hogy mennyire nem átlagos eset a miénk…
Iszonyuan nehez hogy meglenne mindenunk, alapveto egeszseg, anyagiak, stb ha nem teremtene poklot maga korul. Nekem rengeteg haverom, es nehany baratom van. Neki szo szerint senki… en voltam mindig aki kirangatta a magába fordulásbol de mar nem megy es nem azert mert nem probalkozom hanem mert semmibe vesz már, ahogy mindenkit.
Bocsanat kicsit panasz delutanba fordult az iras… baratok, csalad elott szegyenlem es nem is akarnam rajuk akasztani a keresztembol…
"Plane ha a hazat en epitettem es 90% ban en kerestem meg a rávalòt…"
Közös vagyon van házasságban, ez senkit nem érdekel. Az sem, hogy ki építette, mert a nejed a gyerekeidre vigyázott. Másrészt kétlem, hogy 9x annyit keresel, mint a feleséged.
"Nekem rengeteg haverom meg nehany baratom van, neki senki"
Na ugyanez szerepelt a mi valoperi keresetunkben is amikor a ferjem el akarta venni tolem a gyereket. Csak kerdem? Hogy tudtal te annyit haverozni, apolni a kapcsolataid? Ki volt otthon a gyerekkel mig te pizzazni voltal? Nalunk is ez volt, ferjem epiti a kapcsolatokat, en meg otthon ultem a kicsikkel. Elvaltunk, kiharcolta a heti valtast! Most az o heten vagyunk, en vigyazok a gyerekre mert o haverozott, inni ment tegnap. A tobbi programjat, tulorakat az anyosom fedezi gyerekfelugyelettel. Marha nagy otlet volt kicserelni anyut az anyósra.
"Sajnos az elkoltozes lehetetlen. Nincs hova. Alberlet nem johet szòba…
Hogy szokott lenni a lakhatás? Ha mondjuk 50-50% ban tulajdonos mindkét fél? Valakinek kinkell koltoznie a birosagi itelet szerint?" remélem azért nem a lakhatás miatt ragaszkodnál a gyerekeidhez?
A 16. hozzászóló igazán ostoba nő lehet. Szégyellheti magát!
Az utolsó hölgyeknek jelzem, hogy sajnos vannak ilyen esetek, mint a kérdezőé, bármennyire is hihetetlen a véd-és dac szövetség számára!
Egy gyerekkori barátom hasonlóan járt, egy befordulós, igazából lelki beteg lányt szeretett meg. Sok hasonló, sőt, durvább cirkuszt, jelenetet rendezett a nő, de a szülés után lett ultragáz. Öngyilkosságot kísérelt meg, amire tanú is volt. Ekkor ítélték a haveromnak a kisfiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!