Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne csinálni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Külön élünk a férjemmel, papíron nem váltunk el. 30ezer gyerektartást beszéltünk meg. Nagyon nyögvenyelősen adja ide, mert neki mennyi kiadása van. Én hülye, be is vettem, még meg is sajnáltam. Erre kiderül, hogy minden áldott nap étteremben eszik. 5 hónap alatt vett 3 autót, egy lakókocsit. Persze ezt a gyerek mondta el, nem tudok róla. Persze arra költi a pénzét, amire akarja, semmi közöm hozzá. De mikor arra nincs pénze, hogy beszálljon a gyerek költségeibe, ilyenre meg van, egyszerűen felbosszant.2021. okt. 10. 13:59
1/15 anonim válasza:
Váljatok el papíron is, legyen meg a gyermekelhelyezés. Mire vártok?
2/15 anonim válasza:
En felirnam pontrol pontra a gyerek miatti kiadásokat rezsivel egyutt oer ho es a felét kérném el.
Egybol nem sirna sőt örulne, hogy csak 30 ezret ad.
Viszonyitas kerdese minden
4/15 anonim válasza:
Válljatok el papíron is és kérjetek vagyonmegosztást is. Amíg papíron házasok vagytok, addig az a 3 autó is lehet közös vagyon a lakókocsival együtt.
5/15 anonim válasza:
Ha ennyit mindent vett 1 hónap nyilván jó fizetése van. Miért csak 30ezret kértél tőle?
6/15 anonim válasza:
Nyilván nem valtak el a caok miatt.
8/15 A kérdező kommentje:
Nincs csok , csak sima hitel. Ha egyszerű lenne, elváltunk volna.
2021. okt. 10. 15:25
9/15 anonim válasza:
Megértelek, nálunk is ez a helyzet. Apuka, mintha a fogát húznák, úgy fizeti a 35eze Ft-ot, közben havonta költ százezreket (utazgatás, műszaki eszköz). Még csak különösebben titkot sem csinál belőle, nekünk meg odadobja az alamizsnát. Alig várom hogy papíron is kimondják a válást, ennél kevesebbet csak nem ítél meg a bíróság, látva az életkörülményeit. Én sajnos ebben látom az egyedüli megoldást.
10/15 anonim válasza:
4: ha bizonyítható, hogy már megszakadt az életközösség hamarabb, akkor sajnos szerintem nem számít közös vagyonnak. Vagy igen? Erre válaszolhatna valaki, aki jobban ért hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!