Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehetne csinálni ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne csinálni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Külön élünk a férjemmel, papíron nem váltunk el. 30ezer gyerektartást beszéltünk meg. Nagyon nyögvenyelősen adja ide, mert neki mennyi kiadása van. Én hülye, be is vettem, még meg is sajnáltam. Erre kiderül, hogy minden áldott nap étteremben eszik. 5 hónap alatt vett 3 autót, egy lakókocsit. Persze ezt a gyerek mondta el, nem tudok róla. Persze arra költi a pénzét, amire akarja, semmi közöm hozzá. De mikor arra nincs pénze, hogy beszálljon a gyerek költségeibe, ilyenre meg van, egyszerűen felbosszant.
2021. okt. 10. 13:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

én nem hiszem, leszámítva a szűk elitet, hogy egy átlagmagyar a covid-éra negyedik hulláma alatt 5 hónap alatt 3 autót meg tudna fizetni, ahogy azt sem hiszem, hogy anyagilag bírná a mindennapi éttermezést.

ez kamu.

ugyanis, ha ilyen vagyonos lenne a bíróság nem 30 ezret ítélt volna meg tartásdíjnak.

2021. okt. 10. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:

11, nem váltak el, mert közös a hitel.

Kérdező, nincs mit tenni, ha nincs ítélet. A férjed éli világát. Ez így is marad, amíg el nem váltok.

2021. okt. 11. 06:52
 13/15 anonim ***** válasza:
akkor is kamu
2021. okt. 11. 22:28
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 jó, ha így akarod, akkor kamu. Én nem vitatkozom veled. Így akkor jó lesz?
2021. okt. 11. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:
10-es igen így van, ha előbb megszakadt az életközösség, mint a házasság felbomlása, ez bizonyított akkor attól számít.
2021. okt. 13. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!