Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik 1 év alatti gyerekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 1 év alatti gyerekkel váltak, hogy vészelték át?

Figyelt kérdés

Pár hónapja született meg a gyermekünk, eléggé megromlott a kapcsolatunk, igaz már a terhesség alatt is voltak konfliktusaink. (Nem erőltettem rá a babát még mielőtt…)

Szülés előtt pár héttel merült fel bennem először a válás gondolata. Azóta egyre biztosabb vagyok benne, hogy nincs közös jövőnk.

Ha van itt olyan aki hasonlóan pici babával vált el, írna picit róla? Lelki és gyakorlati részek is érdekelnek.

2021. dec. 2. 14:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem az a kérdés, hogyan hozzam helyre a házasságomat.

Az, hogyan zajlik a válás, gyermekelhelyezés, hogyan kell újra kezdeni egy gyerekkel az életet totálisan nem függ attól miért, mikor, mi miatt és hogyan romlott meg a házasságom.

Ti esetleg ebben a cipőben jártok?

2021. dec. 8. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon érdekelne hány éves vagy, ha már ennyire nem bírsz válaszolni normálisan.. Vagy nagyon fiatal vagy nagyon tudatlan, ha nem tudod hogy mennek ezek a dolgok
2021. dec. 8. 22:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Voltál / vagy ebben a szituációban?
2021. dec. 8. 22:20
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Igen
2021. dec. 8. 22:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor megtennéd kérlek, hogy a feltett kérdésekre válaszolsz? Köszönöm.
2021. dec. 9. 07:48
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
Ha te nem vagy képes válaszolni a kérdésemre én sem vagyok köteles
2021. dec. 9. 16:05
 17/18 A kérdező kommentje:

Szerintem én kiírtam egy kérdést, amit aki ilyen helyzetben van és AKARJA megválaszolja, erre te idejöttél és 1. nem a kérdésre válaszolsz, 2. a kérdés szempontjából nem releváns magánéleti gondjaim után faggatózol, 3. miután nem kapod meg, kötözködsz.

Szerintem lapozz vagy írj ki kérdést kinek miért romlott meg a házassága. Aztán csemegezhetsz.

Köszönöm, ha megtisztelsz és nem válaszolsz, csak tudomásul veszed, hogy ezekszerint nem hozzád szólt a kérdés.

2021. dec. 10. 12:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok kérdező?
2021. dec. 18. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!