Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 1 év alatti gyerekkel váltak, hogy vészelték át?
Pár hónapja született meg a gyermekünk, eléggé megromlott a kapcsolatunk, igaz már a terhesség alatt is voltak konfliktusaink. (Nem erőltettem rá a babát még mielőtt…)
Szülés előtt pár héttel merült fel bennem először a válás gondolata. Azóta egyre biztosabb vagyok benne, hogy nincs közös jövőnk.
Ha van itt olyan aki hasonlóan pici babával vált el, írna picit róla? Lelki és gyakorlati részek is érdekelnek.
A pasi otthagyta neki a házat korrektul latogatja a gyerekeket es korrektul fizeti a gyerektartast.
Igy.
70%-ban enyém az ingatlan amiben jelenleg élünk. Az ingatlan tehermentes, nincs csok, babaváró és egyéb, plusz ki tudom fizetni a rá eső részt.
Nem az anyagi részre várok tippeket. És inkább olyanok válaszát díjaznám, akik benne vannak/voltak, nem olyanokat aki ismer valakit, aki ismer valakit, akivel megtörtént.
De köszönöm, hogy időt szántál rám ☺️
Akkor sajnos ez van, ha együtt éltek sem törődik vele akkor később ha mashol lesz, x km-re akkor mèg annyira sem fog.
Lathatas ilyenkor mèg az anya jelenlétében szokott történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!