Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok 45 évesen egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok 45 évesen egy 18 éves lány kedvéért?

Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 21:07
1 2 3 4 5
 21/50 peca1000 ***** válasza:
84%

Szeretőnek jó.

De komoly kapcsolatra?

Vicc

2021. nov. 23. 22:40
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
17: egy régebbi kérdésnél írta valami hímsovi a kérdezőnek, hogy "wahaha 28 évesen már aggódhatsz is a húsz éves lányok miatt, olyan hatalom van a kezükben, amivel nem versenyezhetsz muhaha" - és azt hiszem, ennél nagyobb baromságot még itt is ritkán olvasok.
2021. nov. 23. 22:40
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

"Magas, nagy cicik, formás popsi, igényes, ad magára, jó az ágyban"

Milyen súlyos értelmi fogyaték kell ahhoz, hogy ez legyen a mérvadó válás kérdésben? :D Asking for a friend.

2021. nov. 23. 22:46
 24/50 anonim ***** válasza:
57%

"mekkora életcsászára dolog összeszedni egy lányod korabeli csajt..."

Igen, sajnos bizonyos körökben felvágnak a férfiak barátok között, nyiltan megy a diskurzus, hogy ki tudott felszedni egy tinit, vagy van amelyiknek több szeretője van, élvezi hogy a többiek irigyek rá, mert ő evvel mutatja a dominanciáját a falkában. Ez nem vicc, tényleg van ilyen. Még diplomások között is, mivel velük együtt dolgoztam hallottam mindent, ezek egyébként családos jól szituált "minta" emberek. De hozzáteszem, elvenni nem akarja egyik se az épp aktuális kislányt, szeretőt.

2021. nov. 23. 22:48
 25/50 anonim ***** válasza:
97%
Inkább válj el szerencsétlen feleségedtől. Még jó, hogy kb 40 éves korban nem úgy néz ki, mint egy 18 éves. Jobban jár ha egy ilyen gusztustalan "férfi" lelép az életéből. Viszont a 18 éves remélem jól kihasznál és lelép. Legalább vissza kapnád ami neked jár. 😃
2021. nov. 23. 23:00
 26/50 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom, én azt a 18 éves lánykát sem irigylem, akinek az első meghatározó kapcsolata egy szeretői viszonyból alakul ki egy elvált 45 éves fószerrel. Ez jellemzően nem éppen egészséges, egyenlőségen alapuló párkapcsolati dinamikát szokott jelenteni.
2021. nov. 23. 23:07
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Itt is van egy nyomi amúgy, aki minden témába vágó kérdés alá odalihegi, hogy 'mindig mondom, hogy diáklány mellé FÉRFI kell'. Mindig nagybetűvel és szinte hallod a rejszolást a háttérben.

Csodálkozom, hogy ezt a kérdést még nem találta meg.

2021. nov. 23. 23:10
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

#27 szerintem ő írta 🤣🤣

Amúgy igen, ahogy írod, FÉRFI kell a kislánynak, múltkor olyat is láttam ahol ott őrjöngött hogy a 14 évest érett férfinek kell megk.rnia, mégis mit gondol a kérdező, jobb lenne egy drogos ugyanolyan korú?

Én is hallom a csattogást minden ilyen írásánál, meg azoknál is hogy: ANYÁK! vagy NŐK! Ugye féltékenyek lennétek ilyen kis finomságra? És linkel egy szerencsétlen, táncikáló, dundi tinilányt 🤣🤣

2021. nov. 23. 23:18
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Téényleg, a finomságos klasszikusokat el is felejtettem 🥰
2021. nov. 23. 23:21
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Még egy kapuzárási pánikos...
2021. nov. 23. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!