Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elvan marva tölem a fiam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvan marva tölem a fiam, akkor értékeli majd, hogy 18 éves koráig félreteszek neki pénzt?

Figyelt kérdés
Sajnos teljesen ellenen nevelik, visszaút nincs. Mindent megpróbáltunk, de gyülöl engen a gyerekem. Évekig próbálkoztam de az anyjáéknak hisz. Már letettem a próbálkozásról, hiábavaló. Ha felnött korában megkeresem és elviszem neki a pénzt, amit minden hónapban félreteszek neki, az segíthet a kapcsolat kijavításában? Így hinni fog nekem hogy gondoltam rá végig? Addig a gyerektartáson felül nem adnék pénzt mert elkölti az anyja másra. A gyereknek vett ajándékaimat is pénzé teszi az interneten sajnos.
2021. febr. 16. 09:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem fogja értékelni, mert nem fog pénzt olyantól elfogadni, akit ennyire nem kedvel.
2021. febr. 16. 09:01
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Mennyi idős a fiad? Miért hangolják ellened? Mit mondanak, mit tettél?

Nem a pénz fog javítani a viszonyon, hanem ha megpróbálsz az életében maradni minden rossz ellenére. Ha valóban csak uszítják a gyereket, aminek nincs alapja, és te valóban jó szülő/ember lennél/vagy, akkor előbb vagy utóbb, ha felnő, át fog látni a szitán. De úgymond feladni nem szabad.

2021. febr. 16. 09:06
 3/21 anonim ***** válasza:
68%

Muszáj nem eltűnnöd az életéből, mert felnőttként belathatja hogy az anyja milyen ember, de akkor is azt a következtetést fogja levonni, hogy neked nem kellett sok duma, hogy lemondj róla.

Az is lehet, hogy olyan vagy rosszabb lesz mint az anyja és ő próbál meg visszaélni azzal, hogy rendes akarsz vele lenni.

Fogadj újra ügyvedet és próbalj meg mindent elkövetni, hogy nálad legyen a gyerek felügyeleti joga, csak akkor add fel ha nem akarod nevelni a gyereked.

2021. febr. 16. 09:10
 4/21 anonim ***** válasza:
75%

Az én apám is ezzel az indokkal nem küldött gyerektartást. Közben anyámnak két munkája volt, hogy a tesómmal el tudjon minket tartani. Alig volt velünk, mert nem maradt ránk ideje. Jól jött volna az a gyerektartás.. Nem tudtam menni az osztállyal táborokba, gúnyoltak az ócska ruháim miatt. Mert apám annyira kontrollálni akarta, hogy anyám mire költ, hogy inkább nem küldött semmit, nehogy ne nála legyen az irányítás.

Apám anyám ellen hangolt,anyám nem.

Nekem gyerekként csak annyi kellett volna, hogy velem töltsön időt, ne anyámat szidja, meg hogy miatta nem jön.

Már 30 éves vagyok, és a 20 as éveim nagy részében negy szót se váltottam apámmal hiába keresett. Már felvettem vele a kapcsolatot, de pénzt nem fogadok el tőle. Még mindig próbálja anyámat besározni, de mindig leállítom.

Adj neki közös élményeket, támogasd pénzzel, ne önkényeskedj azzal, hogy az anyja mire költi. Te csak a kapcsolatotokkal foglalkozz.

Ha ez nincs meg, hiába a pénz, csak pénzként fog tekinteni rá, nem érzelmi alapon, apai támogatásként.

2021. febr. 16. 09:19
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha fiatalkorában lenne is benne “harag” vagy bármilyen visszás érzés az idővel tompulhat.. sőt azt sem kizárt hogy a 20as évei végén Ő fog megkeresni. Nem egy ilyen story letezik... az pedig hogy takarékoskodsz neki, hogy az életet eltudja kezdeni az egy nagyon pozitív dolog.
2021. febr. 16. 09:22
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudod a szeretet megvenni pénzzel meg ajándékokkal.
2021. febr. 16. 09:27
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
Elobb utobb rafog jonni hogy az anyja ilyen, tedd felre neki a penzt es majd amikor elkezd veled lenni akkor koltsd majd el kozos elmenyekre, pld vidampark, kirandulas stb
2021. febr. 16. 09:54
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Max elteszi a pénzt és jópofát vág kicsit, de nem fog szeretni.

Egy ismerősöm a házát íratta rá a fiára, akit szintén ellene nevelt az anyuka. Úgy tűnt kibékülnek, de miután a gyereké lett a ház, nem beszél az apjával.

Inkább költsd magadra..

2021. febr. 16. 09:55
 9/21 anonim ***** válasza:
27%

Az a baj h rendszerszinten sok az ilyen elvalt "anya". Nem tudom mi lenne szamukra a jo buntetes, de patkany dolog amit tesznek...

Te mit tehetsz? Semmit. Megvarod mig felno. Anyjanak csak a kotelezo mininumot add. De ha veled van a gyerek, akkor esszel kolthetsz ra, ha tudod hogy telleg ramegy a penz. Elviszed kajalni vagy veszel neki vmi jo cuccot. De ne ess tulzasba, nem kell, hogy ugy tunjon, hogy meg akarod vasarolni a szeretet.

2021. febr. 16. 10:07
 10/21 anonim ***** válasza:
61%
A pénzt el fogja fogadni szerintem, de szeretni nem fog. Én elengedtem. Lett másik, rendezett, normális, boldog családom. A régivel nem tudom mi van, nem is érdekel.
2021. febr. 16. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!