Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek ezt a férjeteknek, ha még sohasem hazudott?
Hát én is kiváncsi vagyok.
Bár számomra egyértelmű a szitu, nem egy ugyanilyet láttam már és minden esetben ugyanaz volt helyzet, meglepődnék, ha itt különbözne...
Hányingerem van az olyan emberektől, akik mikor sárosak, megpróbálnak támadólag viselkedni. Számomra ez a "sértett fél" intelligenciájának lebecsülését jelenti. Ezt most nem azért írom, mert szítani akarnálak a férjed ellen, félre ne érts, csak már túl sok ilyet láttam. (Leggyakrabban valamiért pont a férfiaknál figyelhető meg!) Mintha csak hülyének néznének az embert, hátha megtántorodik, ha szemtékednek vele. Visszaélnek azzal, hogy az ember ragaszkodik hozzájuk és ha nem muszáj, nem akarja elveszíteni őket :(
Ha lehet, te se hagyd magad. Ha számítasz neki, igenis észbekap előbb-utóbb.
Tipikus: ahelyett, hogy beismerné, hogy félrement, még téged okol mindenért. De mi mindenért is? Ha ez egy annyira ártatlan mozizás volt, akkor miért vagy te ebben hibás?
Rosszul vagyok az ilyen emberektől...
kíváncsi vagyok mi lett veletek...
nekem van 1 fiú haverom, régen össze is jöttünk, de nem müködött a dolog, de havernak meg nagyon jól megértettük egymást.
A mostani párom mindig is féltékeny volt rá,és én is titkoltam sokáig ha taliztunk.
Lehet hogy nem "nagy" ügyről van szó, csak mivel pasi vannak ilyen bekattanásai, hogy egyszerűbb kamuzni.
de az biztos h. ezek után nem árt nyitott szemmel lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!