Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek ezt a férjeteknek, ha még sohasem hazudott?
Ha nem lenne titkolni valója, megmutatta volna az sms-t szerintem, vagy nem törölte volna ki olyan hamar. Nekem is van egy fiú barátom, a férjem sosem féltékeny rá, mert 20 éve ismerem. Moziban is voltunk kettesben, mert a film a férjemet nem érdekelte, megnéztem hát a barátommal. De nem titkoltam el, hogy fiúval megyek, pontosan amiatt, mert nincs miért titkolózni. Pedig a férjem egy féltékenykedős típus alapból.
Nyitott szemmel légy ezentúl!
27/N
Megkérdezhetem, mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok ?
Szerintem beszéld meg a a férjeddel éslánnyal IS, ha egyszer ismered. (Azt nem merem javasolni, hogy együtt hárman beszéljetek.)
Nem akarlak elkeseríteni, de ha
1.) hazudott, hogy a lánnyal megy moziba,
2.) egyáltalán: egy lánnyal ment moziba és téged nem hívott, hanem édeskettesben voltak
3.) egyetlen mozifilm sem tart 5 órát, ha utána bekalkulálsz egy klát, akkor sem
4.) újabb programot szervezett a lánnyal, amire téged megint nem akart elvinni
5.) nem mutatta meg az sms-t, mi több,
6.) mindent kitörölt a telefonjából,
ez mind nem azt mutatja, hogy egy szimpla baráti programról lett volna szó. Megértem, hogy kiakadtál. A helyedben Megpróbálnék nyugodtan, higgadtan leülni és megbeszélni vele a történteket, pontról pontra kérnék magyarázatot a viselkedésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!