Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhinnétek ezt a férjeteknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek ezt a férjeteknek, ha még sohasem hazudott?

Figyelt kérdés
Két nappal ezelőtt azt mondta moziba megy, egy haverjával. 5 órával később jött haza. Ma délután kapott egy sms-t, amit annyira feltűnően dugdosott előlem hogy végül megkértem: most az egyszer mutassa meg. (Ő rendszeresen belenéz a telefonomba, az e-mailjeimbe, tehát nem furcsa kérés ez tőlem) Nem volt rá hajlandó, viszont azt mondta, ma este újra találkozik ugyanazzal a haverjával. Azt tudni kell róla, hogy egy nagy "kocka", csak akkor mozdul ki otthonról, ha én "kényszerítem". Nem részletezem hogyan, de sarokba szorítottam keresztkérdésekkel, végül bevallotta, hogy egy lánnyal, egy közös ismerősünkkel volt előző este, állítólag moziban... Kiborultam persze, még soha nem hazudott, vagy csak nem kaptam rajta..? Azt állítja, csak nem akarta, hogy féltékeny legyek, azért hazudta azt, hogy egy sráccal lesz. Még annyit tudni kell, hogy ezt a közös nőismerősünket Ő régebben ismeri mint engem, mindig jóbarátok voltak, én ezt sohasem elleneztem. Nem értem, miért kellett hazudni, ha ártatlan. És vajon hová ment volna ma este? Kiborultam, annyit sírtam, hogy a fejem majd szétrobban, most nem tudok hideg fejjel gondolkozni. Szerintetek megcsal, vagy csak túlaggódom a dolgot?
2010. szept. 4. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
Én is szorítok :)
2010. szept. 4. 23:54
 42/71 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de tuti megcsalt vagy éppen arra készült!7 hónapos terhes voltam amikor a párom elment egy bizonyos áruházba "szerszámot venni".Vasárnap délután 5-kor!A bérlőnk egy 20 éves lány 10 perce ment el a Lurdyba sim kártyát venni!(a párom adott rá pénzt de tudtam róla)caNem voltam jól mondtam is a páromnak hogy rosszul vagyok 178 volt a vérnyomásom 122 a pulzusom!De elment történhetett volna bármi velem!Na mindegy a lényeg hogy hogy a kiscsaj telefonált hogy megvette a sim kártyát fél óra és itthon van.Ez volt negyed 6-kor.háromnegyed 6-kor hazajött a párom és kérdezte hogy a lány még nincs itthon?mondom nincs és nem is értem miért pedig telefonált hogy jön haza.Szakadt az eső mondom biztos nem indul el ebbe a nagy esőbe ő meg még igazat is adott!na egy 10 erc után megjött a lány és mondta hogy kimegy cigizni én meg mentem utána és elkezte mesélni hogy már a villamos megállóba állt amikor a párom odaállt mellé kocsival és mondta hogy szálljon be hazahozza!az be is szállt és nem hazafelé hanem teljesen más felé kezdett menni.a lány ki akart szállni az meg nem engedte hanem elkezte kóstolgatni hogy milyen szép milyen csinos a kiscsaj meg kiosztotta hogy mit képzel magáról hogy én szeretem és miért ilyen velem stb....Nem bírtam végig hallgatni berohantam földhözvágtam mindent ami a kezem ügyébe akadt és ordítottam .az egy dolog hogy nem történt semmi deee

miért játszott színjátékot?

azért vette fel állítólag hogy ne ázzon akkor fél úton miért rakta ki mégis a kocsiból hogy én ne balhézzak hogy együtt jöttek?

ha a kiscsaj nem becsületes és nem mondja el akkor a mai napig nem tudnám hogy valójában kikezdett vele

vagy ha a kiscsaj bele megy nem tudnám hogy meglettem csalva

Szóval kedves kérdező nem akarlak elkeseríteni de a párod félre akart lépni!és elmondani persze hogy nem mondja hisz otthon van a szerető feleség tiszta ruha kaja rend minden.

2010. szept. 5. 08:01
 43/71 anonim ***** válasza:
Szerintem nem biztos, hogy megcsal, vagy tényleg akart is valamit azzal a lánnyal. Ez attól függ, hogy te hogyan viselkedsz otthon vele. Ha rögtön kiakadsz, ha találkozik egy lánnyal, vagy elmegy otthonról valaki mással, akkor úgy érzi, hogy hazudnia kell. Én átérzem a helyzetet. Nekem is volt egy párom, hihetetlen féltékeny típus volt. Közben volt egy gyerekkori fiú barátom akivel találkozni szerettem volna, de tudtam, hogy ha megmondanám csak a páromnak balhé lenne, feleslegesen. Így hát hallgattam. Nem derült ki, de ha belegondolok, lehet, hogy te hasonló helyzetben vagy, csak kiderült. Gondolj bele, tarts egy kis önértékelést...esetleg tényleg volt oka hazudni neked....tényleg simán elengedted volna, ha megmondja??? Most őszintén????Ha a válasz az, hogy igen...tényleg mehetett volna és egyetlen egy rossz szavad sem lett volna....akkor valószínűleg megcsal és ezért hazudott. De ha az igazság az, hogy márpedig igenis veszekedtél volna, ha megmondja...akkor tényleg lehet, hogy csak a balhét akarta elkerülni.
2010. szept. 5. 09:25
 44/71 anonim ***** válasza:

Oké, h régi ismerős..max beül vele egy kávéra/teára,max egy órára(nyilvános helyen)de moziba????

Ez azért elgondolkodtató...plussz az, h nem merte bevallani.ha egy régim ismerős,és csaj, és pláne nincs egyéb közük egymáshoz, csak barát, miért is ne vallaná be neked?Még be is mutathatja,ha akarja..de ugy tünik, van vmi vaj a fején.De lehet, h tévedek.Azért légy résen!!

2010. szept. 5. 09:58
 45/71 anonim ***** válasza:
éin bizalmatlan vagyok többéves kapcsolatban is, tuti nyomoznék, azzal a mozival semmi gopnd nem lenne akkor miért is titok?
2010. szept. 5. 10:44
 46/71 anonim ***** válasza:
100%
kérdező szomorú dolgot fogok mondani,de senkiben nem bízhatsz meg,még több éves ismeretség után sem.mondani lehet bármit.az emberek nagy része megcsalja a párját,ez a nagy helyzet.hatalmas társadalmi hazugságban élünk.de mindenki erkölcsös,meg hűséges na persze....
2010. szept. 5. 12:40
 47/71 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tudnám tanácsolni,hogy minnél előbb kérd számon a csajt. Kettesben. megfogja érteni ha nincs köztük semmi! Sajnálom,de ezt kétlem. A férfiak vagy tudnak hazudni vagy nem. Ő nemtud. És miért tenné ha nincs titkolni valója? szoritok neked.
2010. szept. 5. 12:58
 48/71 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem szeretnél még most beszélni a lánnyal?
2010. szept. 5. 13:09
 49/71 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy hazudik. Megcsal...
2010. szept. 5. 14:26
 50/71 anonim ***** válasza:
38%

Szia!

Most biztos nem leszek népszerű, de ezzen az oldalon már megszoktam :)

Én is voltam hasonló helyezetben, van egy nagyon jó barátom aki lány én meg fiú vagyok még nem volt olyan bartánőm aki ne lett volna féltékenyrá, mert, hogy töbször előfordult hogy csak ketten elmentünk egy pár napra, vagy hogy ha tallálkozunk akkor hecceljük egymást nagyon sokat, vagy meg csikizni vagy bármi tehát ilyen értelmebe vett testi kapcsolat is van. (Csak a piszkálodás / hülyéskedés szinten, ezzen felül írtunk egymásnak oylan sms-t hogy az bárkinél kicsapta volna a biztositékot, de csak játék szinten)Kivülről sokan gondolták hogy van köztünk valami, de soha semmi nem volt ennél több, de ezt egy nő se szerete akkarta felfogni hogy csak barát és, hogy ha az elmúlt 3 évben is csak az volt akkor most se fog megváltozni. Így én is rászoktam arra hogy sose mondtam el ha vele tallálkoztam, mert annak mindig hiszti balhé lett a vége. Lehet hogy itt is ez van csak hogy úgy is tudja hogy probléma lesz belőle akkor meg minek?

2010. szept. 5. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!