Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhinnétek ezt a férjeteknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek ezt a férjeteknek, ha még sohasem hazudott?

Figyelt kérdés
Két nappal ezelőtt azt mondta moziba megy, egy haverjával. 5 órával később jött haza. Ma délután kapott egy sms-t, amit annyira feltűnően dugdosott előlem hogy végül megkértem: most az egyszer mutassa meg. (Ő rendszeresen belenéz a telefonomba, az e-mailjeimbe, tehát nem furcsa kérés ez tőlem) Nem volt rá hajlandó, viszont azt mondta, ma este újra találkozik ugyanazzal a haverjával. Azt tudni kell róla, hogy egy nagy "kocka", csak akkor mozdul ki otthonról, ha én "kényszerítem". Nem részletezem hogyan, de sarokba szorítottam keresztkérdésekkel, végül bevallotta, hogy egy lánnyal, egy közös ismerősünkkel volt előző este, állítólag moziban... Kiborultam persze, még soha nem hazudott, vagy csak nem kaptam rajta..? Azt állítja, csak nem akarta, hogy féltékeny legyek, azért hazudta azt, hogy egy sráccal lesz. Még annyit tudni kell, hogy ezt a közös nőismerősünket Ő régebben ismeri mint engem, mindig jóbarátok voltak, én ezt sohasem elleneztem. Nem értem, miért kellett hazudni, ha ártatlan. És vajon hová ment volna ma este? Kiborultam, annyit sírtam, hogy a fejem majd szétrobban, most nem tudok hideg fejjel gondolkozni. Szerintetek megcsal, vagy csak túlaggódom a dolgot?
2010. szept. 4. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
100%

A férjed nem fogja fel, hogy pont akkor leszel féltékeny, ha éppenhogy hazudik neked? Ráadásul a szemedbe és gátlástalanul?

Én azt csinálnám, hogy felhívnám a csajt, és megmondanám neki, hogy "Látod, a férjem el akart titkolni előttem egy veled való találkozót, hogy ne legyek féltékeny. Szerinted nem vicces? Kérlek, beszélj vele, hogy legközelebb mondja el, hogy veled találkozik, csak hogy ne aggódjak..." :)

Ez be fog tenni neki...

Egyébként pedig úgy gondolom, hogy a párod megcsal téged. Ha nem tenné, akkor kerek perec megmondta volna, hogy "azzal a csajjal találkozom, ekkor és ekkor jövök". Nem titkolózott volna, nem hazudott volna, és nem rejtegette volna az sms-t (ami valószínűleg szerelmes sms volt).

Ne hidd el ezt a mozi-dolgot! Egy film másfél órás, előtte fél órával találkoznak, utána mondjuk még beszélgetnek egy órát... Az három óra. Nem öt.

2010. szept. 4. 22:15
 22/71 anonim ***** válasza:
80%

Most szívesen írnám, hogy ok nélkül nem hazudott volna, de volt egy-két barátom, aki teljesen ok nélkül, pitiáner dolgokban hazudozott, soha nem jöttem rá, miért. Vagyis igenis vannak, akik időnként hazudnak, akkor is ha nincs okuk rá.

Mivel nem ismerlek titeket, így elsőre úgy tűnik, hogy:

1. Tart a véleményedtől (tudtodon kívül) és talán túl féltékenynek tart. Kényelmesebb volt neki így elmenni mozizni, nehogy magyarázkodni kelljen. Talán nem tiltottad el ettől a lánytól konkrétan, ő mégis rosszallást érzett rajtad valaha a csaj miatt. (Ez a jobbik eset.)

2. Talán nem is vele volt, csak őt használta utólag álcának. Érdemes lenne meggyőződni róla, hogy ebben igazat mondott-e. Mert ha nem, én már egyetlen szavát sem hinném el a helyedben.

2010. szept. 4. 22:15
 23/71 A kérdező kommentje:
Jó sok kérdést tettetek fel :) tehát: harmincas éveink legelején vagyunk, a moziba nem is akartam menni, mert nem érdekelt a film, illetve azt gondolom, hogy néha-néha igenis kell egymás nélkül programot csinálni, ha egyszer egész életünkben együtt akarunk maradni. A lányra sosem voltam féltékeny, bár szép és okos, de nem olyan kapcsolat volt köztük még "előttem" sem. Most azt gondolom, hogy mégiscsak történhetett köztük valami, akkor pedig feleslegesen beszélnék a lánnyal, kétlem, hogy elmondaná, ha még a férjem sem akar semmit bevallani. 6 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok, gyerek nincs-borítsak fel mindent, vagy mit lépjek? Ha csak egy picit is egyértelműbb lenne, hogy mit csináltak, vagy mit nem, akkor könnyebben tudnék dönteni, de így...
2010. szept. 4. 22:21
 24/71 anonim ***** válasza:
54%

Fuuu nem lennék a helyedbe, ennél rosszabb nincs, mikor szinte 100%, h megcsalt, de nem tudod bizonyitani, mert tett róla.

De nem eleget!

ÉN MIVEL MÉG FRISS A DOLOG ÉS ELVILEG AZÓTA NEM ÉRTEKEZETT A RIBANCCAL, MEGMONDANÁM NEKI, H ÜLJÜNK KOCSIBA, MENJÜNK LE A CSAJHOZ,AZTÁN A CSAJ MUTASSA MEG A TELEFONT MERT NEKI MÉG MEGVANNAK TUTI AZ SMSEK.

HA A CSAJ JÖN H MAGÁNSZFÉRA KEZD EL ZSAROLNI A PÁROD ILLETVE MONDD EL NEKI H A HÁZASSÁGOTOK MÚLIK RAJTA, HA TOVÁBB IZÉL H MAGÁNSZFÉRA EGYÉRTELMŰ H MEGCSALT AZZAL A RETEKKEL.

2010. szept. 4. 22:22
 25/71 anonim ***** válasza:
100%

HA nem akarsz kétségek közt élni, akkor tényleg tedd azt, hogy beszélsz még most a csajjal - férjjel vagy nélküle.

Ahogy az utolsó mondta.

Drasztikus lépés és ritkán szánják r ámagukat az emberek ilyenekre, de szerintem merd megtenni.

Sok sikert Neked

2010. szept. 4. 22:25
 26/71 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem látni más megoldást, mint a lánnyal beszélni. Már persze, ha tisztábban akarsz látni. Ugyanis egy másik nő (metakomm.) jelzéseit sokkal könnyebb értelmezni, még ha hazudik is, mint egy férfiét.
2010. szept. 4. 22:25
 27/71 A kérdező kommentje:
:( erre eddig nem is gondoltam, de lehet, hogy igazatok van, nem is ezzel a lánnyal volt, csak alibinek használta kínjában?!
2010. szept. 4. 22:26
 28/71 anonim ***** válasza:

lehet, hogy alibi volt, de ne bonyolítsuk má túl a helyzetet , mint egy szappanoperában.

Egyelőre az a kérdés, mi lehet köztük.

2010. szept. 4. 22:28
 29/71 anonim ***** válasza:
100%
Azért majd írd meg, hogy mi történt, hogy döntöttél!
2010. szept. 4. 22:29
 30/71 A kérdező kommentje:
Na jó, de tegyük fel, reggel felhívom a lányt, találkozunk, ő is azt mondja, hogy csak jóbarátok, ahogy eddig is-akkor hogyan tovább? Nekieshetek, de ha volt is valami, nyilván letegadná, aztán még én vagyok a hülye mindenki szemében. Jaj, nagyon nehéz, már-már azt kívánom, bárcsak inkább "in flagranti" kaptam volna őket, akkor fognám a cuccaim és mennék, de csak emiatt elválni nem hülyeség?
2010. szept. 4. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!