Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek ezt a férjeteknek, ha még sohasem hazudott?
A férjed nem fogja fel, hogy pont akkor leszel féltékeny, ha éppenhogy hazudik neked? Ráadásul a szemedbe és gátlástalanul?
Én azt csinálnám, hogy felhívnám a csajt, és megmondanám neki, hogy "Látod, a férjem el akart titkolni előttem egy veled való találkozót, hogy ne legyek féltékeny. Szerinted nem vicces? Kérlek, beszélj vele, hogy legközelebb mondja el, hogy veled találkozik, csak hogy ne aggódjak..." :)
Ez be fog tenni neki...
Egyébként pedig úgy gondolom, hogy a párod megcsal téged. Ha nem tenné, akkor kerek perec megmondta volna, hogy "azzal a csajjal találkozom, ekkor és ekkor jövök". Nem titkolózott volna, nem hazudott volna, és nem rejtegette volna az sms-t (ami valószínűleg szerelmes sms volt).
Ne hidd el ezt a mozi-dolgot! Egy film másfél órás, előtte fél órával találkoznak, utána mondjuk még beszélgetnek egy órát... Az három óra. Nem öt.
Most szívesen írnám, hogy ok nélkül nem hazudott volna, de volt egy-két barátom, aki teljesen ok nélkül, pitiáner dolgokban hazudozott, soha nem jöttem rá, miért. Vagyis igenis vannak, akik időnként hazudnak, akkor is ha nincs okuk rá.
Mivel nem ismerlek titeket, így elsőre úgy tűnik, hogy:
1. Tart a véleményedtől (tudtodon kívül) és talán túl féltékenynek tart. Kényelmesebb volt neki így elmenni mozizni, nehogy magyarázkodni kelljen. Talán nem tiltottad el ettől a lánytól konkrétan, ő mégis rosszallást érzett rajtad valaha a csaj miatt. (Ez a jobbik eset.)
2. Talán nem is vele volt, csak őt használta utólag álcának. Érdemes lenne meggyőződni róla, hogy ebben igazat mondott-e. Mert ha nem, én már egyetlen szavát sem hinném el a helyedben.
Fuuu nem lennék a helyedbe, ennél rosszabb nincs, mikor szinte 100%, h megcsalt, de nem tudod bizonyitani, mert tett róla.
De nem eleget!
ÉN MIVEL MÉG FRISS A DOLOG ÉS ELVILEG AZÓTA NEM ÉRTEKEZETT A RIBANCCAL, MEGMONDANÁM NEKI, H ÜLJÜNK KOCSIBA, MENJÜNK LE A CSAJHOZ,AZTÁN A CSAJ MUTASSA MEG A TELEFONT MERT NEKI MÉG MEGVANNAK TUTI AZ SMSEK.
HA A CSAJ JÖN H MAGÁNSZFÉRA KEZD EL ZSAROLNI A PÁROD ILLETVE MONDD EL NEKI H A HÁZASSÁGOTOK MÚLIK RAJTA, HA TOVÁBB IZÉL H MAGÁNSZFÉRA EGYÉRTELMŰ H MEGCSALT AZZAL A RETEKKEL.
HA nem akarsz kétségek közt élni, akkor tényleg tedd azt, hogy beszélsz még most a csajjal - férjjel vagy nélküle.
Ahogy az utolsó mondta.
Drasztikus lépés és ritkán szánják r ámagukat az emberek ilyenekre, de szerintem merd megtenni.
Sok sikert Neked
lehet, hogy alibi volt, de ne bonyolítsuk má túl a helyzetet , mint egy szappanoperában.
Egyelőre az a kérdés, mi lehet köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!