Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy el akarjon válni tőlem a férjem?
"Több diplomája van 5ször annyit keres mint én. Elpereli a gyerekemet."
Értsd meg, hogy ez nem így működik. Azért zsarol, mert hagyod neki. Ne hagyd magad!
Nem érted, hogy nem tudja elperelni? Ha a körülményeid (villany, fűtés, víz) adott, nem hanyagolod el őket, akkor nem fogják neki ítélni.
Ha ennyire bizonytalan vagy kérj segítséget, Nane [link] , akár családsegítőben is adnak jogi, mentális támogatást.
Első körben elég ha elmész egy válóperes ügyvédhez és jogi tanácsadást kérsz, az egy kifizethető összeg!
Elmagyarázza, hogy a te esetedben mihez van jogod, és hogy jössz ki a legjobban az adott helyzetből! Ezután ha tudod, milyen lehetőségeid vannak, eldöntheted, hogy beadod e a válókeresetet vagy sem.
Ilyen nincs, hogy előre rettegsz, hogy elveszi a gyereket tőled.
Majd az ügyvéd elmagyarázza, hogy mihez van jogod, és hogy az esetek többségében kinek szokták ítélni a gyerekkel kapcsolatos jogokat.
Ahogy a többiek is írták általában az anyának, de ezért van az ügyvéd, őt kell megkérdezni!
Igaz en nem voltam torvenyesen meghazasodva igy nem kellett valopert beadjak. De ugyanilyen baromhoz mentem en is. Terhesen jottem el tole, kaptam en is mindent, a gyereket csak o nevelheti, megol engem is anyamat is ha nem adom neki, vagy kiveri belolem (2 honapos terhes voltam) na mondtam velem ilyet nem jatszol osszecsomagoltam eljottem.
Annyi tortent hogy sirva konyorgott menjek vissza :D nem mentem.
Miota megszultem 1szer latta a gyereket, neha ir fbn hogy mi van velunk. Ennyi a nagy kizarolagos felugyeleti jog (amit ugy akart megoldani hogy leszurkal🤨). En nemhagytam magam megfelemliteni, azota van nyugodt eletem. Amelyik kutya ugat az gyakran harap ezt ne feledd. Remelem van csaladod aki vigyaz ratok, kiall mellettetek. Mert ha o nem adja fel ilyen konnyen akkor lehet zaklatni fog utana. En szerencses voltam mert nem jott utanam. De jopar hetig a hatam moge nezegettem az utcan. Sok sikert erot kivanok.
Ja, utoljara annyit, ha magad miatt nem teszed meg, legalabb a gyerekednek akarj jobbat. Nem ilyen apat erdemel az a kis cseppseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!