Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan érjem el hogy el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy el akarjon válni tőlem a férjem?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 12:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
97%
Mivel zsarol?
2021. okt. 21. 13:06
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

egyik ismerősöm is erre vár

nem fog megtörténni

büdös életben nem fogja beadni a válópert, ha meg keménykedsz vele, kicsinál

egy mód van: saját lábadra kell állni, amíg függsz tőle, így marad

2021. okt. 21. 13:22
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
De mi ebben a logika? Ha válni akarsz, nem kell hozzá a másik engedélye, be tudod adni a papírokat nélküle és el is választanak akkor is, ha meg sem jelenik. De arra számíts, hogy ha van közös kiskorú gyerek meg vagyon, de nincs megegyezés, akár évekig is elhúzódhat, mire kimondják az ítéletet. Úgyhogy a jó lélektani pillanatra való várással meg felesleges győzködéssel csak kitolod még jobban ezt az időt. Ha viszont megegyeztek, akkor "csak" olyan fél év.
2021. okt. 21. 13:29
 14/39 A kérdező kommentje:
Más sem meri neki kimondani az álláspontját vagy véleményét mert agresszív. Pl a munkahelyén is csak a háta mögött beszélik meg ha probléma van vele. Engem a gyerekemmel zsarol hogy elveszi,meg hogy kicsinál. Nem vitázok vele amúgy, egyszerűen félrevonulok tőle. De idegesítenek Pl a szexuális célzásai, mert képtelen vagyok vele lenni már.
2021. okt. 21. 13:49
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja elvenni a gyerekeket! Mennyi idősek, van jövedelmed, tudnátok hova költözni, van segítséged?
2021. okt. 21. 13:51
 16/39 anonim ***** válasza:
98%
Ha van hol laknod és nem haltok éhen, nem tudja elvenni a gyerekedet. Ha meg utánad megy, zaklat, erőszakoskodik, feljelentheted. Ez nem olyasmi, hogy magától megoldódik, és ha eldöntötted, hogy tényleg el akarsz válni, akkor neked kell intézkedni, nem őt meggyőzni, hogy csinálja meg helyetted.
2021. okt. 21. 14:00
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

"Engem a gyerekemmel zsarol hogy elveszi"

Van alapja? Úgy értem, állsz-e pszichiáteri kezelés alatt, utcára kerülnél-e ha elválnátok, voltál-e már erőszakos bűncselekmény miatt büntetve, hasonlók? Mert ha nem, akkor nem tudja "elvenni" a gyereket, szerencsére a bíróságok nem bemondás alapján döntenek...

2021. okt. 21. 14:02
 18/39 anonim ***** válasza:
87%
Mivel lenne más, ha ő akarna elválni? Ha annyira feldühíted valamivel, hogy ő adja be a válást, akkor majd nem akar kicsinálni?
2021. okt. 21. 14:06
 19/39 anonim ***** válasza:
88%

"Engem a gyerekemmel zsarol hogy elveszi,meg hogy kicsinál."

:D azt ugye tudod, hogy az esetek 90+%-ban a nőnek adják a gyereket, ha csak nem olyan súlyosan hanyagolod, hogy a gyámügy nem neked ítélni oda.

Add be azt a szaros papírt, ha fenyeget, vedd fel a beszélgetést, azt is viheted a válóperre. Legalább a gyereket sem fogja megkapni.

2021. okt. 21. 14:20
 20/39 A kérdező kommentje:
Felvettem már egyszer olyat hogy "megöllek te büdös k. ". De ez semmit nem jelent. Több diplomája van 5ször annyit keres mint én. Elpereli a gyerekemet.
2021. okt. 21. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!