Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos manapság, hogy egy nő tudjon/akarjon főzni?
Én úgy veszem észre, 40+ korosztályban alapvető, ez alatt már nem feltétlen. Amúgy tudok főzni valamilyen szinten, tehát nem úgy kell elképzelni, hogy azt se tudom, hogy kell tésztát kifőzni vagy egy bolognait csinálni,ezek mennek, meg pl. 1-2 egyszerűbb főzelék is, de különösebb érzékem nincs hozzá, soha nem is volt.
Őszintén szólva különösebben nem is szeretek főzni, de egy időben nagyon mániám volt, hogy mégis csináljam, akkor tanultam meg az alapokat, viszont azóta rájöttem, hogy amúgy baromira nem is érdemes egymagamra főznöm, mikor egy kisebb adag kaját is 3-4 napig eszek, és akkor még azt is ki kell találni, mit kezdjek a maradék hozzávalóval, mielőtt tönkremennek. Kiszámolva ha ebédet rendelek, kb ugyanott vagyok anyagilag, viszont pl. a gáz nem fogy, nem eszem 4 napig ugyanazt, nem megy vele az idő sem. Gyereket amúgy nem is tervezek, mielőtt jönne az, hogy de hogy fogom etetni? Bár amúgy valószínűleg tudnám, ha akarnám.
Személyfüggő, hogy kinek mi fontos. Igazából ha már az alapok mennek akkor megleszel.
Ha egyedülálló vagy és a leírtak alapján tényleg jobban megéri neked akkor fölösleges tovább csiszolni a tudásodon. Ha pedig párkeresés szempontjából érdeklődsz akkor szimplán keress olyat aki örömmel főz, viszont akkor más részről kell egyenesbe billentened a képzeletbeli mérleget.
(Én például örömmel főzök, nem gond ha 3 órát állok a konyhában, barátnőm viszont ki nem állhatja és nem is tud. Ezért főzök én és a takarítás marad rá, mert azt meg én gyűlölöm.)
Nem fontos. Mi is ímmel-ámmal csináljuk a párommal felváltva, egyikünk sem szereti csinálni. Még örülünk is neki, hogy együtt kínlódunk, mert a másik is így érez.
Attól még tudok főzni és ő is, kb mindent meg tudunk csinálni receptből, elég életképtelen az, aki nem.
Zene mindenféleképpen, én sem hagyom el a főzés mellett :D
Persze nem nagy dolog a takarítás, én is gyorsan megcsinálom ha nagyon muszáj, de alapjáraton rühellem a koszt és nem szívesen nyúlok semmi ilyesmihez x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!