Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért gyakori a válás szülés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyakori a válás szülés után? Mi vezethet hozzá?

Figyelt kérdés
Elnézendő ha a 6 hét szextilalom alatt csalnak meg?
2021. szept. 23. 15:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%

Mert az emberek:

- nem ismerik meg egymást, mielőtt gyereket vállalnának

- nem ismerik meg önmagukat, mielőtt társat keresnének

A párkapcsolatok alapja a szex, az pedig borzasztó ingatag alap. Dugnak orrba-szájba, akkor elkönyvelik, hogy emiatt jó a kapcsolat, de a száját egyik se meri kinyitni, hogy megbeszéljék a problémákat, mert igazából idegenek egymásnak. Helyette ide jönnek nyivákolni.

És mégis milyen lehet gyereket vállalni olyan kapcsolatba, aminek az alapja az, hogy a másik megtetszett külsőre, és kellemes összedörzsölni a nemi szerveinket? Mint löszfalra házat építeni.

"Miért nem viselkedik így meg úgy a párom?" Mert a párod nem olyan ember. Soha nem volt olyan. Csak a szex miatt azt hitted, a többi majd jön magától. Hát nem.

2021. szept. 23. 17:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Mi nem a gyerek miatt házasodtunk össze, és már az esküvő előtt is éltünk együtt
2021. szept. 23. 18:06
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Az én férjem is lelépett szülés után másfél évvel. Ő legalább közölte hogy neki nem vagyok már kívánatos, a gyerek tévedés volt a részéről, és egyébként is neki a fullos és izgalmas szex kell bármely napszakban. Ezt egy gyerek mellett én nem tudtam neki biztosítani. Se testben, se lélekben. Rajtam volt az összes teher, és mint kiderült, szülés előtt már volt neki valami 19 éves nője. Nála alapszintű elvárás volt a reggeli szopás, az esti szex. Ez csak az alap volt. A vicc az egészben az, hogy diplomás, jól menő közgazdász vállalkozó. Még mielőtt szó érne, én is diplomás vagyok, nekem is jól felépített karrierem volt. Feltaláltam magam, megélek, nem kell férfi az életembe. Én még vártam volna a gyerekkel, de annyira hajtotta. Ez van
2021. szept. 24. 08:15
 14/19 A kérdező kommentje:
Most olvastam a megcsalás kategóriában, hogy egy férfi kérdezi, hogy terhesség alatti megcsalásért kivágják e a nők a férjüket. Azt írták neki nem gyakori eset
2021. szept. 24. 10:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
1-2 kommentelő írt ilyet a többség hogy nagyon is gyakori. Ne hord szemellenzőt. Hacsak nem te vagy az az idióta már megint.
2021. szept. 24. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

"Az én férjem is lelépett szülés után másfél évvel. Ő legalább közölte hogy neki nem vagyok már kívánatos, a gyerek tévedés volt a részéről, és egyébként is neki a fullos és izgalmas szex kell bármely napszakban. Ezt egy gyerek mellett én nem tudtam neki biztosítani. Se testben, se lélekben"

Tehát mindenért a férjed a hibás.

Gondolom ő válaszotta ki önmagát is a gyerek apjának, tehát abban sincs semmi feelősséged, hogy kinek szültél gyereket.

2021. szept. 25. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

A "jaj, a mocsok férfi lelépett miután gyerek született" gyakori mondáshoz egy történet. Nyilván a szereplők fiktívek, és a sztori is légből kapott, hiszen ilyen sosem fordul elő.

- Gyerek született a családban, nagy volt az öröm, apuka rohan haza minden fürdetésre, amúgy is 50%-ban vitték bőven a házimunkát, így ez a továbbiakban sem okozott gondot. Mindenki boldog volt, egy dolog tűnt el a kapcsolatból, a szex. Nem kicsit, teljesen. Nyilván apuka türelmes, hiszen még csak egy fél év telt el a szülés után, az ismerősök is biztatják, hogy kell egy kis idő, majd helyreáll.

- Ugrunk az időben, 3 év telik el, szex továbbra is teljesen nulla, de nem is ez hiányzik igazán, hanem az, hogy anyuka kizárólag minden idejét, és figyelmét a gyereknek szenteli, a férfi megszólítása már kizárólag "apuka" a kapcsolatban, a beszélgetés vagy a gyerekről szól, vagy semmirő. Mivel anyuka eléggé a gyerekkel van elfoglalva, ezért a házimuka nagy része is "apukára" marad. Rengeteg beszélgetési kísérlet a nővel, hogy ez így nem lesz jó, akinek egy reakciója van a támadás, és a hisztéria, hogy a gyereknek szüksége van rá.

- Nem sokka később, fiktív hősönk megismer egy nőt, és hosszas vívódás után balra el.

Az összes ember konklúziója: "MINDEN FÉRFI MOCSOK, MERT A GYEREK SZÜLETÉSE UTÁN LELÉPETT".

Arról valahogy egy szó nem esik, hogy a nőnek vajon volt e bármi felelősség e ebben, csak annyit látnak, hogy 3 év után megcsalta az asszonyt, majd rövid idő után bevallotta, és lelépett. Nyilván a nő az áldozat, apuka még türhette volna 40 évig azt, hogy egyedül alszik, ha a gyereknek nincs szüksége semmire, akkor hozzá sem szólnak otthon.

2021. szept. 25. 10:35
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem egyáltalán nem gyakori. Ilyenkor inkább a nők szemet hunynak fölötte. Vagy aki egyszer elnézi, az úgyis elnézi akárhány derül is ki. Ilyen egyszerű.
2021. szept. 25. 16:22
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

17. Nálun ez volt szóról szóra! Főállás, mellékállás, otthoni munka, házimunka, kivettem a részem a gyereknevelésből is bőven. Kedves voltam, figyelmes, türelmes. A nevem "apa" lett, ezzel mindent el is mondtam. Nem híztam el, sőt, a megszólt a feleségem, hogy miért öltözök ennyire jól! Igazából a hitvány, tipikus gyk-s férj szetereotípiát figyelembe véve, 20 ember munkáját végeztem. Mert ugye a bevásárlás is az én dolgom lett, 80%-ban én főztem. Szex? Ugyan már, a gyerek már 8 éves, a feleségem már 5 éve visszament dolgozni, de a szex már elfelejtett dologgá vált.

Engem vonna valaki felelősségre, mert prostikhoz járok? Tegye, de előtte járja be az utamat. Miért nem válok el? Bevallom, szétnéztem, felmértem a piacot, a helyzetemet. 40 felett egy dolgozó, felelősségteljes férfi, gyerekkel, eladhatatlan. Semmi kedvem nincs puncsolni nőknél, szaladni a szoknya után, hogy talán engem választasz a több száz hódolód közül? Talán elolvasod a levelem a több száz közül? Azért ennél többre tartom magam.

Arra is rájöttem, hogy már semmi kedvem sincs ismerkedni, összeköltözni meg pláne! Teljesen elvesztette a hitem a nőkben, azt tudom, hogy ha esetleg egyedül élnék, akkor is csak alkalmakra kellene valaki. Mivel elég igényes vagyok(van mire, még mielőtt jönnének a beszólogatások), így a hozzám hasonló igényes nők 99%-ban házasok(így vagy úgy). Csak azért hogy ne legyek egyedül, azért nem választanék úgy, hogy ha ló nincs, jó a szamár is.

2021. szept. 28. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!