Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyakori a válás szülés után? Mi vezethet hozzá?
Mert az emberek:
- nem ismerik meg egymást, mielőtt gyereket vállalnának
- nem ismerik meg önmagukat, mielőtt társat keresnének
A párkapcsolatok alapja a szex, az pedig borzasztó ingatag alap. Dugnak orrba-szájba, akkor elkönyvelik, hogy emiatt jó a kapcsolat, de a száját egyik se meri kinyitni, hogy megbeszéljék a problémákat, mert igazából idegenek egymásnak. Helyette ide jönnek nyivákolni.
És mégis milyen lehet gyereket vállalni olyan kapcsolatba, aminek az alapja az, hogy a másik megtetszett külsőre, és kellemes összedörzsölni a nemi szerveinket? Mint löszfalra házat építeni.
"Miért nem viselkedik így meg úgy a párom?" Mert a párod nem olyan ember. Soha nem volt olyan. Csak a szex miatt azt hitted, a többi majd jön magától. Hát nem.
"Az én férjem is lelépett szülés után másfél évvel. Ő legalább közölte hogy neki nem vagyok már kívánatos, a gyerek tévedés volt a részéről, és egyébként is neki a fullos és izgalmas szex kell bármely napszakban. Ezt egy gyerek mellett én nem tudtam neki biztosítani. Se testben, se lélekben"
Tehát mindenért a férjed a hibás.
Gondolom ő válaszotta ki önmagát is a gyerek apjának, tehát abban sincs semmi feelősséged, hogy kinek szültél gyereket.
A "jaj, a mocsok férfi lelépett miután gyerek született" gyakori mondáshoz egy történet. Nyilván a szereplők fiktívek, és a sztori is légből kapott, hiszen ilyen sosem fordul elő.
- Gyerek született a családban, nagy volt az öröm, apuka rohan haza minden fürdetésre, amúgy is 50%-ban vitték bőven a házimunkát, így ez a továbbiakban sem okozott gondot. Mindenki boldog volt, egy dolog tűnt el a kapcsolatból, a szex. Nem kicsit, teljesen. Nyilván apuka türelmes, hiszen még csak egy fél év telt el a szülés után, az ismerősök is biztatják, hogy kell egy kis idő, majd helyreáll.
- Ugrunk az időben, 3 év telik el, szex továbbra is teljesen nulla, de nem is ez hiányzik igazán, hanem az, hogy anyuka kizárólag minden idejét, és figyelmét a gyereknek szenteli, a férfi megszólítása már kizárólag "apuka" a kapcsolatban, a beszélgetés vagy a gyerekről szól, vagy semmirő. Mivel anyuka eléggé a gyerekkel van elfoglalva, ezért a házimuka nagy része is "apukára" marad. Rengeteg beszélgetési kísérlet a nővel, hogy ez így nem lesz jó, akinek egy reakciója van a támadás, és a hisztéria, hogy a gyereknek szüksége van rá.
- Nem sokka később, fiktív hősönk megismer egy nőt, és hosszas vívódás után balra el.
Az összes ember konklúziója: "MINDEN FÉRFI MOCSOK, MERT A GYEREK SZÜLETÉSE UTÁN LELÉPETT".
Arról valahogy egy szó nem esik, hogy a nőnek vajon volt e bármi felelősség e ebben, csak annyit látnak, hogy 3 év után megcsalta az asszonyt, majd rövid idő után bevallotta, és lelépett. Nyilván a nő az áldozat, apuka még türhette volna 40 évig azt, hogy egyedül alszik, ha a gyereknek nincs szüksége semmire, akkor hozzá sem szólnak otthon.
17. Nálun ez volt szóról szóra! Főállás, mellékállás, otthoni munka, házimunka, kivettem a részem a gyereknevelésből is bőven. Kedves voltam, figyelmes, türelmes. A nevem "apa" lett, ezzel mindent el is mondtam. Nem híztam el, sőt, a megszólt a feleségem, hogy miért öltözök ennyire jól! Igazából a hitvány, tipikus gyk-s férj szetereotípiát figyelembe véve, 20 ember munkáját végeztem. Mert ugye a bevásárlás is az én dolgom lett, 80%-ban én főztem. Szex? Ugyan már, a gyerek már 8 éves, a feleségem már 5 éve visszament dolgozni, de a szex már elfelejtett dologgá vált.
Engem vonna valaki felelősségre, mert prostikhoz járok? Tegye, de előtte járja be az utamat. Miért nem válok el? Bevallom, szétnéztem, felmértem a piacot, a helyzetemet. 40 felett egy dolgozó, felelősségteljes férfi, gyerekkel, eladhatatlan. Semmi kedvem nincs puncsolni nőknél, szaladni a szoknya után, hogy talán engem választasz a több száz hódolód közül? Talán elolvasod a levelem a több száz közül? Azért ennél többre tartom magam.
Arra is rájöttem, hogy már semmi kedvem sincs ismerkedni, összeköltözni meg pláne! Teljesen elvesztette a hitem a nőkben, azt tudom, hogy ha esetleg egyedül élnék, akkor is csak alkalmakra kellene valaki. Mivel elég igényes vagyok(van mire, még mielőtt jönnének a beszólogatások), így a hozzám hasonló igényes nők 99%-ban házasok(így vagy úgy). Csak azért hogy ne legyek egyedül, azért nem választanék úgy, hogy ha ló nincs, jó a szamár is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!