Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet felkészülni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felkészülni egy rossz válásra?

Figyelt kérdés

Persze, a válás sosem jó. De a veszekedések és egyéb tapasztalatok alapján tudom, hogy nagyon ki fog fordulni magából. Egyelőre a költözést tervezem, de már most kezd bemocskolni mások előtt.

Sajnos van közös ház, közös hitellel. Szerencsére közös gyerek nincs.

Mire számíthatok, és hogy tudom jól csinálni, hogy kevésbé sérüljünk?

2021. szept. 19. 19:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, én fogom kezdeményezni. Összetett, hogy miért.

De nem is ez a lényeg most. Csak jó lenne okosan.

2021. szept. 19. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy egyszer vége lesz. És akkor lehetőséged lesz egy új szebb életre a remény erőt ad.

Mindig az elötted lévő helyzetre koncentrálj és lépésről lépésre haladva old meg. Ja és ne ő legyen a fókuszban, tudd, hogy mi a célod!

2021. szept. 22. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a legnagyobb erőt az adta, hogy nem kell tovább elviselnem a dolgait.

Nálunk van két közös gyerek, szóval egy darabig még találkoztunk, meg próbált manipulálni…

De két éve ennek is vége.

Persze hallom vissza pár közös ismerőstől, hogy én vagyok az utolsó büdösk. de aki még bedől neki, azt viheti…

2021. szept. 25. 15:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Ma jöttem el. Kíváncsi leszek, mit alkot majd. :/
2021. szept. 25. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!