Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák! Mennyire nehéz az életetek egy gyerekkel? Van segítségetek?
Nálunk annyira rossz volt a helyzet,hogy valahol megkönnyebbültem mikor elment.Beleszeretett a sokadik szeretőbe, sajnos volt már amit megbocsájtottam,es bár utána semmi gyanúsat nem tapasztaltam,a női megérzésem nem csalt.Igy mikor azt mondta,hogy elhagy,nem marasztaltam, ő pedig hálás volt, hogy nem volt cirkusz így rendben lezajlott minden.
A lakás az én tulajdonom volt, jól keressk,autóm is van, ő is tisztességes gyt-t ajánlott így egy darabig minden oké volt. Anyukám nyugdíjas,ő segít.
Kétszer volt kisebb cirkusz,mikor a nő elhagyta,vissza akart jönni újfent,nem engedtem,és egy nagyobb cirkusz amikor párom lett, na ott jöttek a már írt ajándékkal megvett,édességgel,kólával tömés mert hát ugye tudvalevő,hogy az ilyet nem szeretem.
Aztán a részemről teljes közöny ( annak mutatása legalábbis) ezt is megoldotta.
Lényegében jól jöttem ki az egészből,de ezért súlyosan megszenvedtem évekig mellette,tanultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!