Egyedülálló anyaként hova mehetek segítségért?
Lakhely szerinti önkormányzat?
A tartásdíjat ne hagyd.
Mennyi idős a gyermeked? El tudnál már tőle menni dolgozni? Egy megoldás lehet az anyaotthon is. Viszont a családsegítő szolgálatot saját tapasztalatból nem ajánlanám. Én tőlük kértem segítséget,mikor menekültem a két gyerekemmel az alkoholista férjem elől,és nem azzal akartak segíteni,hogy nekünk jobb legyen,hanem el akarták venni tőlem a gyerekeimet. Gondolom,ők úgy voltak vele,hogy könnyebb a problémát megszüntetni,mint segítség nyújtással megoldani. Szerencsére volt annyi eszem,és kerestem egy anyaotthont,így egy évig biztonságban voltunk. Az idő alatt pedig beleadtam mindent,és többé kevésbé talpra álltam.
Szóval,ha nehezen is,de ha megoldható,inkább keress egy munkahelyet,és először próbáld meg egyedül. Másnak is sikerült már. Hozzáteszem,lehet csak nálunk ilyenek a családsegítősök. Lehet te kifognál egy normálisat.
Nem, bazzeg, nehogy leírj valami konkrétumot, amin el tudunk indulni.
A sült galamb nem itt száll fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!