Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként hova...

Egyedülálló anyaként hova mehetek segítségért?

Figyelt kérdés
Pénz lakhatást a gondolok . Apa nincs semmiben nem segit
2019. nov. 4. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Lakhely szerinti önkormányzat?

A tartásdíjat ne hagyd.

2019. nov. 4. 21:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Tartás díj sose lesz mert sose fog adni
2019. nov. 4. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Gyerektartás nemfizetése = börtön.
2019. nov. 4. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csaladvedelmi szolgalatot keresd. Es vannak ugynevezett anyaszallok. Ott adnak lakhatast es segutenek munkat talalni. Oda szoktak menekulni azok is akiket otthon megeroszakolnak, vernek, vagy mas miatt eljonnek a gyerekkel es nincs hova menniuk.
2019. nov. 4. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Olyan nincs hogy nem ad.
2019. nov. 4. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Mennyi idős a gyermeked? El tudnál már tőle menni dolgozni? Egy megoldás lehet az anyaotthon is. Viszont a családsegítő szolgálatot saját tapasztalatból nem ajánlanám. Én tőlük kértem segítséget,mikor menekültem a két gyerekemmel az alkoholista férjem elől,és nem azzal akartak segíteni,hogy nekünk jobb legyen,hanem el akarták venni tőlem a gyerekeimet. Gondolom,ők úgy voltak vele,hogy könnyebb a problémát megszüntetni,mint segítség nyújtással megoldani. Szerencsére volt annyi eszem,és kerestem egy anyaotthont,így egy évig biztonságban voltunk. Az idő alatt pedig beleadtam mindent,és többé kevésbé talpra álltam.

Szóval,ha nehezen is,de ha megoldható,inkább keress egy munkahelyet,és először próbáld meg egyedül. Másnak is sikerült már. Hozzáteszem,lehet csak nálunk ilyenek a családsegítősök. Lehet te kifognál egy normálisat.

2019. nov. 4. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha bíróságra viszed a gyerektartás elmaradását akkor levonják a fizetéséből és úgy kapod. Vagy börtönbe megy a tartozás miatt ha nincs jövedelme. Elvileg az állam fizet helyette
2019. nov. 4. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Menj a lakásodba, gondolom nem csupasz fenékre meg a pasi pénzére vállaltad azt a gyereket. Add be bölcsődébe és menj vissza a munkahelyedre.
2019. nov. 5. 04:58
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem, bazzeg, nehogy leírj valami konkrétumot, amin el tudunk indulni.

A sült galamb nem itt száll fel.

2019. nov. 5. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!