Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet váló ok, hogy nem akarok 2 gyerekkel falura költözni, mert nem tudok vezetni?
Èn is csak azt tudom mondani, hogy még kell beszèlned vele. Nem tudom, hogy pontosan mennyi idősek a gyerekek, ès dolgozol-e már. De ez függ attól, hogy föl dolgozol, ès onnan el tudsz-e járni. Plusz azèrt ha mindketten dolgoztok neki is jobban ki kell vennie a rèszèt. Èrtem èn hogy a nagy kènyelmèben kiötölte, hogy nem akarja eladni azt az ingatlant.. De ez nagyon nem erről szól.
Hanem hogy ti, mint család, az ottani lakóhellyel hogy tudjátok összeegyeztetni az èleteteket. Neki is családban kell gondolkodnia, nem az álmaiban. Az úgy nem megy, hogy ezzel is csak rád ró terheket, ő meg max 5 percet kocsikázik többet.
Szóval le kell ülni, ès meg beszèlned a lehetősègeket. Kinek milyenek ott a munkalehetősègek, óvoda, iskola, tömegközlekedès, ő mit tud bevállalni, meg tudtok-e mindent oldani, illetve milyen áldozatokkal.
Mindkettőtök rèszèről kell az együttműködès ès a kompromisszum kèszsège.
Csak azt írta, hogy egyből befeszülnek a tèmán, mert mindketten kötik az ebet a karóhoz. Ez nem megbeszélés. Ezzel persze, hogy nem jutnak előre. Ezèrt adtam szempontokat, miket kell feltètlenül átbeszèlni,átvizsgálni ahhoz, hogy egy ilyen döntèst meghozzanak. Lehet, hogy így a konkrèt dolgokat tálalva a fèrj is látni fogja, hogy problèmás, vagy akár a kèrdező jön rá, hogy nem is vèsz.(Ezt mi nem tudhatjuk).
Amúgy meg persze, lehet válóok. Ennek egy közös, megfontolt döntèsnek kell lennie. Úgy èn sem költöznèk, hogy a fèrjem csak a hasára csap, hogy megyünk, ráadásul úgy, hogy a lènyegi nehèzsègek őt nem is fogják èrinteni, csak nekem lenne 2x nehezebb az èletem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!