Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet váló ok, hogy nem akarok 2 gyerekkel falura költözni, mert nem tudok vezetni?
Én teljesen megértelek kérdező . A párom egy vidéki nagyvárosban dolgozik, mellette elég sok földjük van( faluról ingázik be minden nap). Én orvostanhallgató vagyok ugyanabban a városban , mindig is ott éltem és a diploma után is ott szeretnék elhelyezkedni. Számomra nem játszik a vidéki lét. Sokkal könnyebb a számomra lényeges helyeket a városon belül felkeresni. Csak egy példa : tőlük a klinika 40 perc volt kocsival, tőlem 5-7 perc , gyalog húsz . Én a kocsit sem preferálom, szeretek minden hova gyalog járni .( jogsinak most álltam neki , de nem érzek akkora motivációt hozzá. Két éves korom óta szemüveges vagyok, rossz a szemem. Hiába tudják viszonylag jól korrigálni , a biztonság érzet nincs meg.)
Nem tudom most hol laktok, milyen felállásban. A múltban volt arról szó , hogy ki fogtok költözni ? A párom is sokszor mondogatja nekem, hogy ha végzem , akkor ott fogunk letelepedni . Én erre korrektül meg szoktam mondani , hogy ez nem játszik nálam. Próbálok érvelni, hogy miért , sajnos sokszor falba ütközöm. És utána még nála jön a hiszti, ha feltételezni merem, hogy a kapcsolatunk nem lesz így hosszútávú.Vannak emberek , akik nem tudják beleképzelni magukat a másik helyzetébe. Valószínű a párod is ilyen.
Kompromisszumokat kéne hozni . Esetleg vidéki háznak nem lenne jó az örökölt ház? Hétvégente művelhetné a kertet, de életvitel szerűen a városban laktok.
Kis településen élek, maga a pokol! Tegnap is egy sima bevásárlás 6 órát vett el az életünkből, pedig nem kellett olyan sok dolog.. Nekem sincs jogsim, nem is lesz, olyan okokból, mint neked. Gyerekként is szar volt itt, most gyerekekkel is az!
Én sem választanám ezt, azon vagyunk, hogy nagyvárosba tudjunk költözni!
Én is meglepődtem, hogy itt van Budapest, meg van isten háta mögötti hely.
Mi egy kisvárosban élünk. A szomszéd nagyobb város 12 perc kocsival. Most újítottunk fel és ennél messzebb még nem kellett mennünk semmiért. A megyeszékhely 37 km, ami szintén teljesen korrekt távra van.
A falu, ahova a férjed költözni akar tényleg mindentől 2-3 óra távolságra van? Felénk minden második faluban van ovi, minden 10 km-es körzetben meg iskola.
Egyébként simán lehet válóok, ha nem akarod feladni a város kényelmét, de kicsit furák nekem a kifogásaid.
27.
Értő olvasással talán felfognád. A gyerekekkel ő foglalkozik többségében. A férje, aki nem nahyon segít a gyerekek körül, el akarja költöztetni őket egy faluba, ahol még autóvalbis, oláne autó nelkül nehéz a közlekedés, ráadásul a kérdezőnek nincs ott segítsége, rokona, barátai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!