Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már átestek erőszakos férjtől való váláson,meselnétek? Mikre számíthatok?
Az utóbbi egy évben a férjem teljesen kifordult magából,manipulál,hazudik,hibáztat,és rendkívül gonosz,erőszakos tud lenni. A kislányunk előtt kiabál ha neki olyanja van,egyáltalán nem számít neki más,maximum ha jó napja van. Elnézést ha ez a rész túl rövid,de nem erre akartam kiélezni a kérdésem, a lényeg,hogy mindenképp válni szeretnék tőle.
Van egy autónk,illetve egy céges autója,a saját az ő nevén van,viszont a babaváró hitelből vettük.
Ha én a tudta nélkül elmegyek a lányunkkal egy időre (nincs más választásom,sokszor el akartam már válni,de nem hagyta,szó szerint)és elviszem az autót akkor az lopásnak számít? Vállalnám a törlesztőjét,nincs szükségem gyerektartásra sem,szerencsére azonnal lesz munkám és segítségem a kicsivel.
A gyámügynek és a bíróságnak kell beadnom a papírt a gyermekelhelyezési kérvényről? Úgy tudom,hogy akkor nem szólhat érte,hogy a gyerek nem a lakcímén tartózkodik.
Hogyan kezelhető majd az esetleges dühkitörése? Számváltáson gondolkoztam,de a lányunk miatt a válás alatt is köteles vagyok tartani a kapcsolatot?
Ti hogyan éltétek meg ezeket a dolgokat? Rettentően félek kilépni ebből,de már tönkrementem benne és úgy érzem nincs más választásom.
Minden jó tanácsot és gondolatot szívesen olvasnék,nagyon ismeretlen terep ez számomra.
Természetesen utánajárok a hivatalos szerveknél is,nagyon köszönöm.
Azért írtam ki a kérdést,hogy addig is infómorzsákat gyűjtögessek.
Ja en exemmel aki szinten agresszor ugy szakitottam hogy kizartam be akart törni elvitte a rendorseg. Aztan inkabb ffival voltam akitol tartott es aki bevedett.
Pár hét alatt talpraallt mondjuk. Melo nők az élet stb. Kiheverte.
4.voltam
*vagy vmi befolyasos ffi aki a kapcsolatrendszerevel hatalommal siman elintezi a mitugrasz pasidat aki csak nőkkel szemben tud keménykedni, nyert ugyed van.
Nem artanak a kaocaolatok az ilyen pasikhoz. A ffiak szívesen segitenek a vedtelen nőkön mert dagad tole a mellük mekkora ászok.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!