Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mit tennél és miért?
A párod ver, te válni készülsz, de nincs hová menned.
Ekkor apósodék egy ajánlatot tesznek, és ismerve őket, be is tartják amit ígérnek.
Adj még egy, legutolsó esélyt a házasságodnak! Beszélnek, és keményen ráhatnak a fiukra. Ha mégis újra megver, ne hívj rendőrt, nekik szólj, és azonnal egy évre bérelnek neked lakást, úgy, hogy a fiuk nem tudja meg a címed, és garantálják, hogy a alá lesz írva a válás. Csak még egy esélyt adj!
Hányszor vert meg? Mióta bántalmaz?
Gyereketek nincsen, ugye?
"és garantálják, hogy a alá lesz írva a válás"
Ezt én sem értem. Se a szülőknek, se a férjednek nem kell ahhoz aláírnia semmit, hogy beadd a válókeresetet.
1) Valóban nagyon érdekelhetem anyósékat, ha elvárják tőlem, hogy na még egyszer veressem meg magam.
2) Egy bántalmazó nem fogja attól abbahagyni a bántalmazást, mert anyu-apu azt mondta.
3) Az, hogy nem akarják, hogy a rendőrséget bevond, alapból baromi simlis.
4) Ha véletlen mégis eljárna a szájuk, a bántalmazó partner utána rohadt könnyen megtalál.
A verés már csak következmény. A személyiséggel van itt a gond.
(Ui, karatés vagyok. Egyszer megütne, szanaszét tördelném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!