Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos nőként mit tennél ha kiderülne a munkahelyeden, hogy megcsalod a férjed az egyikk kollégáddal és mindenki rólatok pletykálna?
1. bocsánatot kérnék a férjemtől
..
..
..
2. munkahelyet váltanék és önkritikát gyakorolnék.
Alapból nem csalnám meg a férjem.
De eddig mindenért vállaltam a felelősséget az életemben, hisz én hoztam a döntéseket, akkor is, ha rosszakat.
Mivel a probléma már adott sok mindent nem tehetsz. Max nyeled a dolgokat és reménykedsz, hogy nem derül ki a férjednél.
Bár ennél sokkal jobb lenne, ha elé állnál és elmondanád, de gondolom az úgysem opció.
Van eszem!
Nem kezdek kollégával, családi baráttal, közös ismerőssel.
Van elég idegen férfi.
Nem kezdenék kollégával. Ha mégis megtörténik kizárólag olyannal akiben maximálisan megbízok. Még véletlenül sem tudnák meg a munkahelyemen, erre kínosan ügyelnék. Ha viszont kiderülne vagy letagadnám - ha még lehet-,és megszakítanám azonnal a kapcsolatot, vagy azonnal elmondanám a páromnak.
A következő lépést nem tudom mi lenne, hiszen lehet,hogy azt már Ő tenné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!