Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családos nőként mit tennél ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos nőként mit tennél ha kiderülne a munkahelyeden, hogy megcsalod a férjed az egyikk kollégáddal és mindenki rólatok pletykálna?

Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. bocsánatot kérnék a férjemtől

..

..

..

2. munkahelyet váltanék és önkritikát gyakorolnék.

2020. jan. 5. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem csalnám meg a férjem.

De eddig mindenért vállaltam a felelősséget az életemben, hisz én hoztam a döntéseket, akkor is, ha rosszakat.

2020. jan. 5. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a probléma már adott sok mindent nem tehetsz. Max nyeled a dolgokat és reménykedsz, hogy nem derül ki a férjednél.

Bár ennél sokkal jobb lenne, ha elé állnál és elmondanád, de gondolom az úgysem opció.

2020. jan. 5. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Van eszem!

Nem kezdek kollégával, családi baráttal, közös ismerőssel.

Van elég idegen férfi.

2020. jan. 5. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem kezdenék kollégával. Ha mégis megtörténik kizárólag olyannal akiben maximálisan megbízok. Még véletlenül sem tudnák meg a munkahelyemen, erre kínosan ügyelnék. Ha viszont kiderülne vagy letagadnám - ha még lehet-,és megszakítanám azonnal a kapcsolatot, vagy azonnal elmondanám a páromnak.

A következő lépést nem tudom mi lenne, hiszen lehet,hogy azt már Ő tenné meg.

2020. jan. 5. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Pont leszarnám hogy ki mit pletykál rólam.
2020. jan. 5. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó ez a kérdés... Fordított esetben a kiírásod így nézne ki: "Megcsalt a szemétláda férjem. Miért nem lehet a férfiakban megbízni?" Talán egy kis önkritikát kellene gyakorolnod.
2020. jan. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!