Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha az exed a volt kollégáddal jönne össze?
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 15:01
1/11 anonim válasza:
Nem zavarna, örülnék hogy megszabadultam attól a r*b*nctól.
2/11 anonim válasza:
Egy lezárt dolog engem nem zavarna.
3/11 anonim válasza:
Ki a túrót érdekel a volt párom, meg a volt kollégám szerelmi élete? Kétlem, hogy egyáltalán eljutna hozzám az infó.... de ha mégis, akkor se reagálnék semmit.
4/11 anonim válasza:
2-ből egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot, a volt kollégák közül sem sokkal, szóval lehet, hogy nem is tudnék róla.
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel, mit kezd az életével bármelyik exem, már rég túl vagyok rajtuk, nem gondolok rájuk. Volt kollégák közül is csak kevéssel tartom a kapcsolatot, sanszos, hogy el se jutna hozzám az információ.
7/11 anonim válasza:
Nem érdekelne, nem lennék rájuk kíváncsi.
8/11 anonim válasza:
Már miért zavarna...? Jelenlegi kollégával még lenne is némi értelme a kérdésnek, bár az én lelki békémet az sem befolyásolná...
9/11 anonim válasza:
Nálam úgy volt, hogy akivel utánam osszejott, ő még a kollégám volt. Engem speciel zavart, hogy onnan eszik, ahova szrik. Nem csak emiatt, de elmentem máshova dolgozni.
10/11 anonim válasza:
Utolsó! Én is ezt szoktam mondani. Engem speciel akkor zavarna, ha jelenlegi kollégáról lenne szó, és végig kéne néznem. Ha nem látnám, nem fájna.
Amúgy így is elég sok dolgot elviselek naponta, ami rosszul esik. Csak sajnos a munka az munka, erősnek kell maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!