Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért töltenek fel egyes nők ilyen videókat a netre? Örülnél, ha a párod ezt tenné, vagy nőként tennél ilyet?
2021. máj. 20. 18:38
1/12 A kérdező kommentje:
Vagy ilyet?
2021. máj. 20. 18:40
2/12 anonim válasza:
nem tudom, de elfogadnám a testét a csajnak.
4/12 anonim válasza:
Miért fáj neked az, hogy valaki megmutatja milyen bikinit rendelt?
Tele van a net ilyenekkel, mostanság persze bikiniből meg nyárias ruhákból szokott ez lenni, de egész évben is vannak lányok akik csinálnak ilyen try on haulos videókat.
Nekem pl nagyon nagy segítség, hogy pl shein, amazonról rendelt bikini minősége, méretezése milyen, mennyire átlátszó.
Ha neked ez fáj akkor nem kell nézned, ha pedig olyannal ismerkedsz aki ilyen videókat készít, neked pedig nem tetszik, szimplán nem kell vele összejönnöd :)
5/12 anonim válasza:
Szerintem is marhaság. Nyilván a nézettségért csinálják. Mondjuk az első csaj nem tudom miért élvezi, hogy mutogathatja magát, biztos sok negatív visszajelzést kap.
6/12 anonim válasza:
Szerintem a többség a pucerkodas és magamutogatas miatt csinálja,de szégyellik és emiatt bikiniprobanak álcázva az ilyesmit mert akkor hátha kevésbé ri.bancozzak le
7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem sima magamutogató rybanckodás. Nem hinném, hogy a nőtársaiknak nyújtott önzetlen segítség motiválja őket.
2021. máj. 20. 19:12
8/12 anonim válasza:
Elég gusztustalan személyisége van az elsőnek, sokkal r1b1sebb, mint a második. A másodiknak van hozzáértése is, sokkal kevésbé ilyen r1b1 szándék motiválja.
9/12 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen videókat, mert az online vásárlás világában csak egy képed van az adott ruháról és egy valós emberen, videóban sokkal jobban látszik milyen kis igazából. Pláne, ha találsz egy hozzád hasonló testalkatú videóst. Ezek szerintem hasznosak azoknak, akik sokat rendelnek online ruhákat. Mondjuk én nem merném ilyen premier planban mutogatni magam, még ha csak egy bikiniről is van szó :D
10/12 anonim válasza:
Egyiknek se egy nagy eresztés a teste, nem hiszem, hogy sok férfi nézné őket. Én simán elhiszem, hogy nőknek szánják a tartalmaikat, és nem a magamutogató r*banckodás a cél. Ha mondjuk mindkettőnek óriási szilikonmelle lenne és falatnyi tangabikiniben parádéznának, más lenne a helyzet. Nincs ezekben semmi "szexuális", 21. század, ne akadjunk ki már átlagos nők bikinis testének látványától a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!