Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváljak vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak vagy ne?

Figyelt kérdés

Már régi gyk-s tag vagyok, házas, negyvenes férfi. Van gyerekem, jól élünk. Viszont minden nap elolvasom a kérdéseket, a válaszokat. Azt látom hogy a többség szuper jó kapcsolatban él, szuper jó izgalmas partnerrel, rengeteg szexszel.

Azt érzem hogy nekem is ez kell!

A feleségem már megszokott, a szex unalmas, a család menedzselése sem izgalmas. Vágyok egy új nőre, akivel naponta 3x szexelünk, akivel maga a szimpla együttlét is már maga a boldogság.

Tényleg frusztrál ez a sok odaadó, érzelmes kapcsolat, amikről itt írtok. Na meg a heti 8-10 szex. Nálunk meg van vagy havi kettő! A kérdésem nem kamu, én kész vagyok mindent eldobni ha kell! Bevallom, irígykedem rátok, minden napot pazarlásnak élek meg. Szó szerint felbssza az agyam az, hogy mások mennyire jó kapcsolatban élnek, hogy a nők mennyire idaadók a párjukért, mennyire aktívak az ágyban.

Nekem is ez kell, az ilyen élet! El sem tudnék képzelni jobbat, mint a napi szintű rendszeres szexet. A gyerek az semmi, a házam az semmi, az egész család az semmi, a pénz az semmi. Az egész egy büdös nagy nulla! Simán eldobnám egy nőért.

Ti megtennétek?

2021. júl. 22. 00:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
100%
Utána meg pont az ilyenek könyörgik vissza magukat!
2021. júl. 22. 09:11
 42/109 anonim ***** válasza:
100%

"a házam az semmi, az egész család az semmi, a pénz az semmi. Az egész egy büdös nagy nulla! Simán eldobnám egy nőért."

Kérdés, kellenél-e neki ezek nélkül.

2021. júl. 22. 09:22
 43/109 anonim ***** válasza:
85%
37.:Ja, tényleg. Igazad van. Ebben az esetben viszont nem érhette meglepetés, mint engem. (35.)
2021. júl. 22. 09:25
 44/109 anonim ***** válasza:
2021. júl. 22. 09:26
 45/109 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyakoriból indulsz ki és ahhoz méred az életed ahelyett hogy annak örülnél ami van, akkor válj el. Így talán a feleségednek lesz esélye normális partnert találni.
2021. júl. 22. 09:35
 46/109 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te esetleg minden évben felteszed ezt a kérdést? Vagy ez még csak a 2. alkalom? :D
2021. júl. 22. 10:03
 47/109 anonim ***** válasza:
100%
El tudom képzelni, hogy nem troll a kérdés. Apám ugyan így mindent leszarva cuccolt a szeretőjéhez. Annyi különbséggel, hogy ő nem tett ennyit soha a családjáért, míg mi a seggét is kinyaltuk és mindent “megkapott” és sosem volt bekorlátozva semmilyen téren. Okosat nem tudok mondani kérdező, viszont ha megléped, akkor a gyerekeidre gondolj (pláne ha kicsik és eddig jó volt a viszonyotok). A nők csak jönnek-mennek, neked a gyerekeid mindig ott lesznek. És tudod, ami jót te adtál nekik eddig, az vissza is fog menni neked. Illetve ebben a sztoriban nem a gyerekekkel van bajod (vagy a legnagyobb), hanem a feleségeddel, ne rajtuk csattanjon
2021. júl. 22. 10:57
 48/109 anonim ***** válasza:
35%

Nézd, én is halálosan szerelmes voltam a férjembe, ő volt az, aki rám unt 12 év után. Aki itt ír, nyilván vagy szerencsés, vagy még nem jutott el odáig, hogy változnak a dolgok. 44 éves vagyok, van olyan volt osztálytársam, aki a gimis szerelméhez ment hozzá, két gyerekük van, boldogok. Sosem csalta meg a férjét, de a férje sem az a típus szerintem. Hogy boldogok, nem a facebookról tudom, hanem a lány az egyik legjobb barátnőm és hetente beszélgetünk, mindent elmondunk egymásnak. Náluk is voltak hullámvölgyek, de alapvetően szereti a férjét és büszke rá. Szerintem ők sosem fognak elválni.

Mi is szerettük egymást a volt férjemmel, de aztán a dolog az ő részéről unalomba fulladt. Hiába szerettem őt, hiába nem gondoltam más férfiakra, ez nem volt elég. Végül én hagytam el, de nem másért hanem mert már nem tudtam abban a tudatban élni, hogy nem vagyok elég, kevés vagyok. És hiába próbáltam megjavítani, ezt egyedül nem lehet.

Azt hiszem az a titok, hogy ha két olyan ember kerül össze, akik úgy állnak a kapcsolathoz és a másikhoz, mint én, hogy örökre tervez és szereti a másikat, akkor az működik. De egyedül nem tudsz működtetni egy kapcsolatot. Sok ember ír itt, biztosan vannak ilyen szerencsés párok is, illetve mint írtam, vannak problémák amik esetleg csak 10 év után jelentkeznek.

És sok mindent nők írnak. Most nem azért, de a környezetemben lévő válások 80%-a úgy történt, hogy anyuka nevelgeti a 2-3 gyereket, szerelmes a férjébe,szerinte a házasságuk ideális, csak apuka fáradt mert sok a munka. Aztán kiderült, hogy apuka már régen félre kefél. Anyuka addig a pillanatig amíg ez ki nem derült, elképzelni sem tudta, hogy apuka ezt csinálja, hiszen boldognak tűnt. (Naná, mert két nővel kefélt egyszerre).

Szóval az van, hogy egy pár véleménye számít, nem a pár egyik tagjáé.

2021. júl. 22. 11:00
 49/109 anonim ***** válasza:
92%
Te neked kapuzarasi panikod van plusz kieleguletlen. Nokent megsugom, elvalt 40es pasikent, gyerekkel aki utan fizeted a tartast nem fog utanad sok szep no kapkodni, hogy, atszexelhetek az ejszakat. Az a helyzet, hogy vallalkotas ude vagy oda, nem vagy jo pasi. Valszeg nem nezel ki jol, nem jo a kisugarzasod. Ha az lettel volna, mar kezdemdnyeztek volna nalad nok. Ahol otthon keves a szex, a no bem akarja, ott majd minden esetben az az ok, hofy a no nem izgul fel a ferjere. Talan mert kiismerze es csalodott, talan mert sose volt jopasi, de ferjnek apanak nem lehetett kihagyni. Szocal ez a vagyad hogy lelepsz es majd jon a bagy csajkanaan, nagy pofaraeses lesz. Azt javaslom, szedd rendbe a kulsod, talalj vm hobbit hogy a nejed beledszeressen es ujra lefekudjon veled. Azt nem gondolbam, hogy kepes lennel alfamacsora kikupalnod magad, ahhoz nem eleg a kulso. Az inkabb eleterzes, beallitodas es mar nagyon fiatal korban kialakul. Megjatszhatod magad, de egyik negnyilvanulasod utni fogja a masikat es csak nevetseges leszel. Becsuld meg a csaladod es probalj csajozni a nejeddel ugy ahogy egy idegen csajjal tenned.
2021. júl. 22. 11:33
 50/109 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésem nem kamu

Dehogynem :D

2021. júl. 22. 11:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!