Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváljak vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak vagy ne?

Figyelt kérdés

Már régi gyk-s tag vagyok, házas, negyvenes férfi. Van gyerekem, jól élünk. Viszont minden nap elolvasom a kérdéseket, a válaszokat. Azt látom hogy a többség szuper jó kapcsolatban él, szuper jó izgalmas partnerrel, rengeteg szexszel.

Azt érzem hogy nekem is ez kell!

A feleségem már megszokott, a szex unalmas, a család menedzselése sem izgalmas. Vágyok egy új nőre, akivel naponta 3x szexelünk, akivel maga a szimpla együttlét is már maga a boldogság.

Tényleg frusztrál ez a sok odaadó, érzelmes kapcsolat, amikről itt írtok. Na meg a heti 8-10 szex. Nálunk meg van vagy havi kettő! A kérdésem nem kamu, én kész vagyok mindent eldobni ha kell! Bevallom, irígykedem rátok, minden napot pazarlásnak élek meg. Szó szerint felbssza az agyam az, hogy mások mennyire jó kapcsolatban élnek, hogy a nők mennyire idaadók a párjukért, mennyire aktívak az ágyban.

Nekem is ez kell, az ilyen élet! El sem tudnék képzelni jobbat, mint a napi szintű rendszeres szexet. A gyerek az semmi, a házam az semmi, az egész család az semmi, a pénz az semmi. Az egész egy büdös nagy nulla! Simán eldobnám egy nőért.

Ti megtennétek?

2021. júl. 22. 00:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
100%
Azta rohadt, micsoda regényíró ez a pali...
2021. júl. 31. 00:47
 102/109 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mizujs azóta?
2021. aug. 3. 23:54
 103/109 A kérdező kommentje:
Nyugalom van, el vagyok foglalva. Már egy hete nem voltam otthon, így alakult a munkám. Hazamegyek, beszélgetünk, teszünk-veszünk, aztán majd alakul. Ez a terv. 🤔😎
2021. aug. 5. 12:28
 104/109 anonim ***** válasza:
100%
Nem a sok távollét miatt távolodtatok el egymástól? Ilyenkor szinte két külön életet él a két fél.
2021. aug. 6. 12:04
 105/109 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok, kérdező?
2022. ápr. 23. 18:12
 106/109 A kérdező kommentje:

Nem is tudom hol kezdjem. Van egy óriási felfedezés az életemben, ugyanis minden ugyanúgy történt minden téren. Mintha lenne az egész egy próbatétel lenne.

A házasságom egy pillanat alatt megváltozott. Pontosan olyan lett, amiről álmodtam. Mivel nem egyedül vagyok benne, megkérdeztem a feleségemet is, mi változtatta meg? Gőze nincs róla... A tanulság az, hogy nekem minden extra sz*rul kezdődik, majd extra sz*rul folytatódik, monghatni kilátás nélkül, majd jón egy megmagyarázhatatlan változás éd 180 fokos fordulat.

A házasságom? Intimitás, élvezetes minőségi és mennyiségi szex, közös célok, kooperatív megvalósítás. Az orgazmusmentes feleségem orgazmust orgazmusra produkál, az aktivitása parádés. Mi történt? Passz...

20 év elteltével kiálltam az égiek próbáját? Vagy ledolgoztam a karmám? Kb. az egész életem erről szól(t).

2022. máj. 4. 22:44
 107/109 A kérdező kommentje:
Boccs a sok elütött betűért... :)
2022. máj. 4. 22:45
 108/109 anonim ***** válasza:
100%
Andersen legszebb meséi. 🤣
2022. máj. 5. 08:35
 109/109 A kérdező kommentje:
Lehet neked mese, sőt mivel nem te éled az életem, neked ez csak egy 10 másodperces sztory. Tovább lépsz, foglalkozol magaddal. Nem sértődöm meg rajta. Ha mesének érzed hát legyen, nem fogok beleállni egy értelmetlen szócsatába.
2022. máj. 12. 21:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!