Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne meggyőzni az apukát, hogy fizessen több gyerektartást? Nekünk sokat számítana 20-30 ezer Ft, neki meg csak azért kell, hogy több pénze maradjon szórakozásra a nőjével.
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 21:09
21/31 anonim válasza:
Téged az bosszant,hogy elhagyott, és Ő boldog. Azért nem fogják emelni a gyermektartást, mert Apuka megteheti. Főleg úgy,hogy egész reálisan fizet. Az, hogy új párja van, senkinek semmi köze, Neked végképpen nem. Természetes dolog, hogy újra kezdi a táras életét. Bíróságot nem érdekli. Szíve joga új életet kezdeni, válás nem büntetendő, a megcsalás sem. Keres Te is egy normális párt, akivel boldog lehetsz.
22/31 anonim válasza:
Persze,hogy elmegy nyaralni nyugodt szívvel. Ahhoz neki semmi köze, hogy Te nem tudsz elmenni. Ő fizesse azt is? A gyerekének igen, ha viszi magával, de azért nehogy a volt férjed finanszírozza,hogy Te is megtehesd. Ha Te nem teheted meg, arról Te is tehetsz.
23/31 A kérdező kommentje:
20: Nem az igények nőttek, amúgy sincsenek nagy igényei a gyerekeimnek, nem is szokták meg, hogy az legyen. Viszont az árak emelkednek, egyre drágább a megélhetés, és így is alig tudom nullára kihozni magunkat egy hónapban. Ez a többletpénz segítene, hogy ne kelljen mindent forintra kiszámolni. Főleg, hogy az apukának sem kell így tennie, akkor a gyerekeinek miért ezt szánja?
2021. júl. 16. 15:47
24/31 anonim válasza:
Amit már valaki javasolt, vásároljon be a volt férjed, a hűtődbe, spájzodba, szerintem nem sajnálja a pénzt a gyerekektől, szimplán csak a te kezedbe nem Akar pénzt adni.
25/31 A kérdező kommentje:
21, 22: Hogy minden ilyen kérdésnél jön valaki, aki meg akarja magyarázni, hogy az elhagyott nő csak keresztbe akar tenni, mert annyira irigyli a pasas boldogságát... Az fel sem merül benned, hogy teszek magasról az ő boldogságára, arra viszont nem, hogy mindezt a gyerekei rovására teszi? Mit bánnám én, ha vinné a gyerekeit nyaralni, de nem viszi!! Normális apa szarik bele, hogy a gyerekeinek alig jut, ő meg dőzsöl? Ez így tényleg rendben van??
2021. júl. 16. 15:52
26/31 A kérdező kommentje:
24: Próbáltam erről is beszélni vele, nem hajlandó rá. Egyébként tudja, hogy nem magamra költeném a többletet, pár év alatt már megtapasztalta. Az volt a válasz, hogy ha nem keresek eleget, akkor vállaljak valami másodállást, mert ő nem fog többet adni.
2021. júl. 16. 15:56
27/31 A kérdező kommentje:
Persze, vállalhatok másodállást, csak akkor már lassan ott tartok, hogy az utca neveli fel a gyerekeimet, mivel apuka nem tölt velük valami sok időt, és akkor már én sem tudnék. Könnyű mondani, hogy teremtsem meg a feltételeket, meg függetlenedjek anyagilag csak lassan így már az apjuk után engem is alig látnak majd a gyerekek.
2021. júl. 16. 16:02
28/31 anonim válasza:
Meghallgatnám én Apukát is, mert a stílusodból nagyon az jön le, hogy joggal vágja ezt a fejedhez. Összevissza, családi , Gyt, stb. nem olyan kevés jön be 2 gyerekre ( nem mondom, hogy sok,de nem is éhhalál, ha be van osztva) és nyilván Neked is hozzá kell járulni anyagilag a gyerekekhez. 2021 van, nem a férfi dolga eltartani egy nőt. Mennyi idősek a gyerekek?
29/31 A kérdező kommentje:
28: a stílusomból maximum a bosszúság jöhet le, de az vesse rám az első követ, akinek nem állna félre a szája, ha azt látja, hogy az apuka bőven megengedhetné, hogy többet szánjon a gyerekeire, mind anyagilag, mind idő szempontjából, de egyiket sem teszi, mert éppen élvezi az életet.
2021. júl. 16. 17:45
30/31 anonim válasza:
Szívem te tetted szét neki a lábaidat kétszer is mégse ismered akkor mi mit mondjunk?
Örülj hogy nem ad kevesebbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!