Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás kérdés párkapcsolat (nem házasság) esetén?
Ez csak rajtad múlik. Ha megmondod a bíroságon h mióta nem vagytok együtt azota fizet rendesen akkor nincs visszamenőleg pénz.
Ám elöbb utobb mindenkinek jobb ha hivatalosan le van papírozva minden
Mi annak idején mindenbe meg tudtunk egyezni. Be adtam bíróságra a papírokat mert elöbb utóbb rendezni kell ezeket a dolgokat. Papíron 20 ezer ft gyerektartást kapok,2 hetente láthatás,ünnepek máaodik napja az övé,nyáron 2x 2 hét egybe jár neki. És enyém a kizárolagos felügyeleti jog. Ez azért mert tőlünk majd 300 kmre dolgozik müszakba és nem tud csak így ide ugrani ha kell vhiva az aláírása pl személyinél. De ez csak papír forma.
20 ezernél többet utal,és szól h mikor tud jönni a gyerekért és akkor elviszi.
Én örülök h azért van papír rola mert nem tudni mit hoz a jövő elmérgesedhet a viszony és akkor van mihez tartsunk magunkat.
A kerestbe anno bele irtam hogy mikor költöztünk szét és azota is van kapcsolattartás valamint h fizet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!