Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mivel lehetne meggyőzni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehetne meggyőzni az apukát, hogy fizessen több gyerektartást? Nekünk sokat számítana 20-30 ezer Ft, neki meg csak azért kell, hogy több pénze maradjon szórakozásra a nőjével.

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 21:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%
Miért a volt férjedre akarsz alapozni? Miért nem alakítod ki a saját stabil egzisztenciádat, ahol az exed forintonként feldughatja a pénzét? Az exed elhagyta a családját, egy megbízhatatlan link alak, akire nem számíthatsz. Értem a dühödet, és ami jár az jár. De határozottan jobb lenne minden tekintetben függetlenedni az exedtől..
2021. júl. 14. 21:28
 12/31 A kérdező kommentje:
6: Ez elméletileg jó ötlet lenne, de félek, hogy nem bánnának jól a gyerekekkel. Nem tudnám megtenni ezt velük, főleg, hogy az apjuk felvett egy elég arrogáns, türelmetlen stílust az utóbbi időben, ami miatt a gyerekek már nem is találkoznak vele szívesen.
2021. júl. 14. 21:31
 13/31 A kérdező kommentje:
11: Próbálom, de nem olyan egyszerű a helyzetemben, az évek során sajnos segítség nélkül maradtam, egyedül vagyok mindenre. És bárhogy is alakul, attól még bosszant nagyon, hogy hogyan hagyhatja így maga mögött a gyerekeit, amikor régebben eljátszotta(?) a családapát, akinek élete értelme a gyereke...
2021. júl. 14. 21:35
 14/31 anonim ***** válasza:
62%

Keress egy ügyvédet, aki jártas ilyenben. Ő elintézi, hogy a bíróság kérjen egy környezettanulmányt. Mindezek előtt szépen mentsd le a fb képeiket, hogy hol nyaralgattak, mielőtt eltüntetik.

A bíróság megnézi, hogy élhet-e olyan színvonalon a béréből, ahogy megteszi. Lakás, autó, bankszámla, mobil, előfizetés, rezsi, minden ami a nevén van, volt, és a lakókörnyezetében fellelhető. Utána tippel egyet, hogy ezt mekkora havi nettóból tudta megteremteni. Ha az új nőci miatt ment a rongyrázás, akkor rába..ott, jó vastagon fog majd a ceruza. Aztán abból az összegből megállapítják a gyerektartást, fix összegre. Azért nem százalék, hogy ne tudjon okoskodni.

Nem kell könyörögni senkinek. Keress egy dörzsölt válóperes ügyvédet. Mondjuk egy szintén elvált, kisgyerekes ügyvédnőt. ;) Ő tudja, hogy lehet ezt megoldani.

2021. júl. 14. 21:36
 15/31 anonim ***** válasza:
52%
Te dolgozol valamit a gyerekek mellett?
2021. júl. 14. 21:43
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, hát valószínűleg nem 60 ezer Ft-ból élnek hárman.
2021. júl. 14. 21:49
 17/31 anonim ***** válasza:
92%

Szia, nagyon sajnálom, hogy ezt kell átélned. Segíteni nem tudok, de leírnám a tapasztalatomat: az én férjem 230 nettót kap papíron. Ezen felül van neki cége, amiből havonta 450-650 ezret vesz ki, illegálisan. Tehát sehol nincs nyoma. Ez készpénzben jut el hozzá. Albérletben él, hiteles autója van. Ezért havi 20 ezret "tud" csak fizetni. Kértem tőle, iskola előtt, nyár előtt stb pénzt. De nem ad, oldjam meg. Pedagógusként nem keresek túl jól, én is albérletben élek a nyolc éves fiammal... Attól fél, nem a gyerekre költeném. Ekkor mondtam neki, hogy oké! Leírtam két hetente neki a bevásárlólistát, neten kinéztem a gyereknek cipőt, ruhát, ő hozzá rendeltem utánvéttel. Volt, hogy az áramszámlát fizette ki. Én megértem azt a részt is, hogy sok férfi nem a gyerektől sajnálja, hanem a nőtől, aki azért vesz magának ezt - azt, én magam is ismerek ilyen nőt, elég jó gyerektartást kap, műszempillája, van, műkörme, márkás ruhák, és biztos nem ruha bolti eladó fizetéséből költ...

Tehát kérdező, állapodjatok meg, hogy férjed hetente, két hetente töltse fel a fagyasztódat hússal, hűtődet felvágott, sajt, tej, spájzodat olaj, liszt stb, zöldségek, menjen el a gyerekekkel ruhát venni, vagy cipőt. Vagy nyomj a kezébe egy csekket. Ha nem ad a kezedbe pénzt, akkor közvetlenül költse a gyerekekre. Így ki fog bukni, ha tőlük is sajnálja.

2021. júl. 14. 22:30
 18/31 anonim ***** válasza:
62%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

Javaslom, hogy az ügyvéded több évnyi fizetés vizsgálatát kezdeményezzen a férjednél...

2021. júl. 15. 01:19
 19/31 anonim ***** válasza:
67%
Bíróság által tudod,ha Ő magától nem. A bíróság viszont csak akkor fog emeltetni, ha lényeges változás állt be az életetekbe. Ez meg nem az, nem is kapsz keveset.
2021. júl. 16. 12:34
 20/31 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező! Miért szeretnél több pénzt tőle? Nem gúnyolódom, tényleg érdekel, nőttek a költségeid, vagy a gyerekek igénye nőtt?
2021. júl. 16. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!